Kauneus

Lähes meikitön päivä

6.9.2012 Teksti: Elina Hovinen

En ihan pystynyt meikittömyyteen. Laitoin aamulla BB-voidetta, valokynää ja ripsaria. Näytin niin pahalta silmäpusseineni, että oli pakko vähän ehostaa, vaikka näytin kyllä ehostuksen jälkeenkin väsyneeltä.

(Milloinkahan jaksaisin ottaa ihan oikeita kuvia?)

Töistä pyöräilin päiväkodille hakemaan hipsteriponnarilla varustetun kuopuksen, joka kysyi matkalla kotiin, että ”kenen jumppapäivä tänään on?”. Sanoin, että tänään on mun ja isän jumppapäivä, tänään mennään Elixiaan. Sinne sitten. Pyörin siellä tänään vähän kädettömänä, kun käsillä ei nyt kauheasti saa tehdä mitään ja jalat eivät vielä jaksa mitään kyykkyjä. Veivasin kevyesti crossarilla 40 min, alkuun 20 min ja loppuun 20 min, sen lisäksi tein vatsoja ja selkiä ja muutaman jalkaprässin. Ihan vain todetakseni, että vielä ei ole sen aika. Tunnin ”treeni”, eli palauttelu. Mikäs siinä. Kotona nauhalta Dancea ja kylmää pohkeille. Hyvä torstai!

Pyöräily
Matka: 8.0 km
Kesto: 21 min
Syke: keski – 139 bpm, max – 163 bpm
Kalorit: 150 kcal

Pyöräily
Matka: 9.0 km
Kesto: 21 min
Syke: keski – 145 bpm, max – 167 bpm
Kalorit: 175 kcal

Crossaria 40 min + vatsoja yms. 20 min – unohdin laittaa sykemittarin päälle.

Kommentit (3)

niobe: No höh. 🙁

Devis: Voi kiitos! En ole saanut ainuttakaan. 🙂

Mäkin kokeilin meikitöntä päivää. Ja lähesmeikitöntä. Voisin kirjoittaa siitä paljon, mutten halua kuormittaa blogiani negatiivisella pälinällä.. Sain kuitenkin sen klassisen: näytät ihan hirveän sairaalta -kommentin. 🙁

niobe: No höh. 🙁

Devis: Voi kiitos! En ole saanut ainuttakaan. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *