Silppua

Lahjaideoita äitienpäiväksi

6.5.2014 Teksti: Elina Hovinen

Tämä taitaa olla ajankohtainen asia monessa perheessä. Toivottavasti tämä postaus tavoittaa miehetkin (näyttäkää tämä postaus miehillenne, jos olette mun kanssa samaa mieltä), vaikka eihän me miestemme äitejä olla. Naisia saa ja pitää lahjoa aina! 😉 Siskollani ja hänen poikaystävällään on ihana tapa lahjoa toisiaan joka kuukausi. Kuinka söpöä! Mikä sen ihanampaa kuin toiselta saatu pieni yllätys? Ei sen tarvitse olla suurta, ajatus on aina tärkein. Listaan silti tähän vähän arvokkaampia vaihtoehtoja, onhan meitä monenlaisia lahjojia ja lahjottavia – vaativia ja vähän vähempään tyytyväisiä.

Tämä ei ole mikään mainospostaus eikä yhteistyöpostaus. Ihan vain omaksi huvikseni kaivan tähän mielestäni hyviä lahjavinkkejä.

1. Kello tai koru. Diamonds are girl’s best friend. Aina hyvä lahja. Mutta mies, ole tarkkana valinnan suhteen. Lue naisesi antamia vihjeitä, niitä nimittäin ihan varmasti satelee, kunhan vain pidät silmät ja korvat auki. Älä usko koruliikkeen myyjää, vaan tee rohkeasti valinta sen mukaan mikä näyttää naiseltasi. Tarkista vielä, jos et osaa itse päättää. Aina voi kysyä kuvaviestillä vaimosi parhaalta ystävältä meneekö valinta nappiin.


Kuva

2. Jokin spessumpi urheiluväline. Spinningkengät, painonnostokengät, ihanat värikkäät lenkkarit, kauan himoitut kompressiotrikoot, kompressiosäärystimet, jokin värikäs setti, jossa on juomapullo, hikipyyhe, panta, käsivarsikotelo… Valitse naisesi harrastukseen liittyvä jokin parempi varuste. Kuuntele niitä vihjeitä!


Kuva


Kuva


Kuva

3. Hajuvesi. Katso kohta yksi. Samat ohjeet pätee tähänkin. Älä osta mitään myydyintä tuotetta, vaan varmasti juuri sinun naisellesi sopiva tuoksu.


Kuva


Kuva

4. Kotiasu tai yöasu. Nämä ovat sellaisia juttuja, joita ei oikein itsellä tule ostetuksi, mutta niitä tulee käytettyä paljon. Jotkut ihanan pehmeää materiaalia olevat kotivaatteet – lököhousut ja huppari tai jokin rento ja mukava yöasu. Älä kuitenkaan osta mitään seksiunelmaa, koska niissä ei ole kiva olla. Sori vaan miehet. Ja eikö seksiunelman tarkoitus ole vain ottaa nopeasti pois päältä, joten panosta niihin, jotka pysyy päällä. 😀


Kuva

5. Kauneudenhoito/hemmottelu. Jotkut ihanat hiustenhoitotuotteet tai ihonhoitotuotteet ovat varmasti mieluinen lahja. Puhumattakaan lahjakortista kasvohoitoon tai hierontaan. Lahjakortti yhteiseen vapaailtaan voisi olla myös aika ihana. Lahjakortti voisi sisältää vaikka konserttiliput, illallisen hyvässä ravintolassa ja päälle vielä yöpyminen hotellissa. Tämä olisi kyllä jo aika täydellinen lahja, eikä myöskään siitä halvimmasta päästä, mutta tekisi hyvää molemmille ja parisuhteelle. Win win.


Kuva


Kuva

6. Kodinkoneita ei suositella ostettavaksi naiselle, mutta mä ilahtuisin blenderistä tai hyvästä suoristusraudasta.


Kuva

Mutta disclaimerina tähän loppuun alleviivaan vielä, että ajatus on tärkein, ihan oikeasti. Ihanalta tuntuu saada nukkua pitkään, olla yhdessä perheen kanssa, käydä vaikka eväsretkellä metsässä, saada lämmin ja välittävä halaus ja pusu niskaan. Rakkautta.

Kommentit (3)

Linkkiä miehelle vaan, ettei hänen tarvitse arvuutella. 😉

Kerron toki. 🙂

Vitsit meillä on kyllä tismalleen sama maku! Ja noi Reebokin painonnostokengät, drooooool… 😛 Toi Clean-hajuvesi on mun ehdoton lemppari ja nykyään mulla päivittäin arkikäytössä. Aikamoista telepatiaa, sanoisin!

fityoutoo.fitfashion.fi

Vitsit, joka kategoriasta mulle jotain pliis… Blenderi ois myös toivomuslistalla. Jopa kauniin ja hyvän kattilan voisin tilata. Mut nuo sporttijutut.. aah. Jospa mieheni lukis tän. Ps, kerro sit mitä sä sait!!!

Linkkiä miehelle vaan, ettei hänen tarvitse arvuutella. 😉

Kerron toki. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *