Yhteistyöpostaus

Lahjakortti sinulle?

15.10.2014 Teksti: Elina Hovinen

Boom! Nyt olisi teille tarjousta tiedossa. Olen kirjoitellut aiemminkin Ostohyvitys.fi-palvelusta. Homma toimii siellä niin, että kun rekisteröidyt palveluun ilmaiseksi ja klikkaat heidän kautta haluamaasi verkkokauppaan, saat ostoksistasi rahaa takaisin.

Nyt terveellisen ja pirteän syksyn kunniaksi saa normaalia isomman bonuksen terveys- ja hyvinvointiaiheisista nettikaupoista. Saat siis esimerkiksi Fitnesstukussa tekemistä ostoksistasi nyt 10 % rahaa takaisin.

ILMe-Terveys_1200x1200-logot

Uusille Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjille on tiedossa myös 10 euron Fitnesstukun lahjakortti, kunhan teet yli 25 euron suuruisen ostoksen mistä tahansa palvelusta löytyvästä verkkokaupasta 90 päivän kuluessa käyttäjäksi liittymisestä.

Voi voi, kun tämä kampanja tulikin taas sellaiseen saumaan, että tekisi mieli kerryttää taas Ostohyvitys.fi-tilille lisää rahaa… Eiku tuhlata, vai miten se nyt menikään? 😀

Ostohyvitys.fi-palvelusta löytyy nettikauppoja joka lähtöön. Että klik klik ja lenkkarit ostoskoriin ja päälle parit protskujauheet Fitnesstukusta, niin lähtee syksy terveellisesti käyntiin. Näillä eväillä jaksaa sitten selättää kaamosväsymyksen paremmin, kun kroppa voi hyvin. Muista käyttää palvelua kolmen kuukauden sisällä rekisteröitymisestä niin saat tuon 10 euron lahjakortin.

Pääset ostoksille TÄSTÄ.

Aiemmat postaukset Ostohyvityksestä löytyvät täältä ja täältä.

*Yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa