Kilpailu

Lämpöä

22.12.2011 Teksti: Elina Hovinen

Ai että on hyvä fiilis monestakin syystä! 🙂 Jouluvalmistelut on ihan tosi hyvällä mallilla, se nyt enimmäkseen aiheuttaa hyvän olon tunnetta. Töissä on ihan hirveetä kiirettä vielä, mutta sekin hellittää viimeistään perjantaina, kun loma alkaa. Viikon loma. Ihanaa! Toissapäivänä hain postista kaksi pakettia. Toisessa oli Rukkan kerrasto ja toisessa pyöräilykenkiin sade- ja tuulisuojat. 

Kuvassa oleva Rukka-kerrasto lähtee nyt teille arvontaan, arvon lukijat! Kelpaisko? Mä olin ikionnellinen, kun sain omani testiin. Onhan se ehkä hieman koomisen näköinen noin pelkältään, mutta niin ihanan lämmin, että. Tämä on siis Rukka Matilda -kerrasto, joka on tarkoitettu kaikkeen liikkumiseen. Materiaali on 100 % polyesteriä, joka siirtää nesteen iholta pois ja kuivuu pesun jälkeen nopeasti.  Arvottavan tuotteen väri ei ole sama kuin kuvassa. Itse sain lilan/luumun värisen, mutta väliäkö tuolla värillä, kun muiden vaatteiden alle tuo menee joka tapauksessa. Arvonta alkaa nyt ja osallistumisaikaa on vuodenvaihteeseen asti. Arvontaan tulee mukaan kaikki tämän vuoden puolella tätä viestiä kommentoineet. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi viestiin ja keksi itsellesi jokin nimimerkki. Kokoa kysellään voittajalta sitten arpomisen jälkeen sähköpostitse. Arvonnan yhteydessä olisi kiva kuulla jotakin kuulumisia tai muuta palautetta. Sana on vapaa.

Sade- ja tuulisuojukset pyöräilykenkiin.

Mies pyöränkorjauspuuhissa

Uusista pyöräkenkien suojuksista on ollut iloa, mutta pyörä aiheuttaa vähän harmia. Etuvaihtaja meni rikki jokin aika sitten ja nyt viime viikolla puhkesi vielä kumikin. Kumi korjattiin, tai mies korjasi, itse tekeydyin avuttomaksi. Hehee. Yritettiin päästä etuvaihtajan sielunmaisemasta kärryille, mutta meillä ei ollut tarvittavia työkaluja eikä ehkä oltu tarpeeksi hyviä sielunhoitajia, joten pyörä oli seuraavana aamuna ihan arveluttavassa kunnossa. Uskalsin ajaa pyörän töihin, mutta sinne se sitten jäikin. Kuului niin hirveä runksutus eikä etuvaihtaja toiminut enää sitäkään vähää kuin ennen ja lisäksi ketju kulki jotain ihan ihme reittiä. Nyt pitäisi seuraavaksi kuljettaa Kari hoitoon. Pitäähän se nyt saada pelikuntoon.

Mutta joo, joulumieli on, vaikka silmäpussit näyttää siltä, että jotain pitäis tehdä. Työkaveri sanoi mulle nätisti neljän aikoihin, että ”lähde säkin kotiin”. 😀 Enää kaksi työpäivää ja sitten on loma.

Joulumieli tuplaantui eilen, kun kävin miehen siskojen kanssa kuuntelemassa Cantores Minoreksen ja Lohjan kaupunginorkesterin esittämänä Bachin jouluoratorio. Se ainoa oikea joulumusiikki. <3 Meillä on lapsuudessa soitettu sitä repeatilla jouluvalmisteluja tehdessä. Konsertin jälkeen kävimme vielä syömässä ja suunnittelemassa joulumenua.

Tänään sain vielä lahjapaketit paketoitua. Nyt on hyvä mennä nukkumaan.

Lue myös

Suosittelemme