Treenipäiväkirja

Lanteet heilumaan!

31.1.2013 Teksti: Elina Hovinen

Olimme eilen uuden tiimin kanssa viettämässä yhteistä iltapäivää. Kävimme zumbaamassa ja kokeilemassa Elixian FitnesFusion-tuntia. Zumba oli kyllä huh huh. Tuo oli elämäni toinen kerta tanssillisella tunnilla (Tanja, huomio huomio!). Olin kyllä niin pihalla kuin vain voi olla ja hyvin kaukana mukavuusalueesta. Voi sitä myötähäpeää itseäni kohtaan ja tuskaa katsoa peilistä. Se näytti ihan karsealta. Kolmijakoinen tahtilaji ei mennyt jakeluun, ei sitte millään. Enkä osaa liikuttaa kroppaani sulavasti. Luojan kiitos baarissa ei näe miltä oma tanssiminen näyttää, en nimittäin koskaan enää tanssisi. Mutta toisaalta, mä oikeasti haluaisin osata. Mä tykkään tanssimisesta, mutta kun en ole koskaan oikein tanssinut, niin eihän se ihme ole, jos se ei näin kolmekymppisenä yhtäkkiä luonnistu kuin itsestään.

Zumban jälkeen meillä oli puoli tuntinen FitnesFusionia, joka on siis joogan ja pilateksen välimuotoa ja sen jälkeen puolen tunnin venyttely. FitnesFusion-tunti sai aikaan hirveän joogaikävän. Olkapää ei tykännyt taaskaan niistä liikkeistä, mutta ei se tykkää mistään muutenkaan. Huoh. Venyttelyt vielä päälle ja sen jälkeen olo oli kyllä tosi raukea.

Saunominen ja syöminen vielä päälle, niin sitten viimeistään alkoi silmät luppasta. Koko porukka oli todennäköisesti jo ennen yhdeksää kotona. Voi meitä väsyneitä! Haha.

Tänään sain mun nykyisiltä/entisiltä tiimiläisiltä lahjakortin SW Day Spahan. Voi ihanat! Olin ihan tosi otettu lahjakortista. Mulle suositeltiin intialaista päähierontaa, joten sen mä taidan käydä kokeilemassa.

Nyt päikkäreille ja mahdollisesti illalla vielä salille. Huomenna on ihanasti perjantai! Lähdemme taas viikonlopuksi mökille.

♥, Eltsu

Kommentit (4)

Elina et välttämättä tykkäis siitä lattaritunnista missä nyt käyn, ja se on aamupäivällä. Ohjaaja on hieman erikoinen…ja tekee vähän tylsiä sarjoja, niistä ei saa ihan sellaista tanssin huuumaa. Pitäis katsoa kaikkien lähiseudun Elixioiden ohjelman, onko joku iltalattari vaikka ja mennään sitten yhdessä 🙂

Ei Elina se zumba okkaan tanssimista vaan hosumista, sun pitää joskus käydä kokeilemass joku iisi latin (tai minkä muun tanssilajin vaan) aloittelijoille tarkoitettu tunti, niin fiilis tunnin jälkeen on varmasti eri! T:Tanja

Mä niin triedän ton tunteen, en osaa tanssia yhtään ja olen joskus erehtynyt jollekkin bodystep-tunnille, jo se että siellä piti liikkua musiikin tahdissa oli aivan kamalaa! ZUMBAAN TAI MUUALLE MUA EI IKINÄ SAISI! Mutta salin puolella heilun mieluusti 😀

Tanja: No voi höh, ku mä ajattelin, että olisit musta ylpeä! 😀 Mä oikeasti nyt uskallan luvata, että tuun sun kanssa tanssitunnille. Kerro milloin mennään?

Anonyymi: 😀 Heh, no sit meitä on kaks, nimittäin mä oon kans ihan pihalla tanssillisilla tunneilla ja sellaisilla tunneilla, joilla on jotain koreografioita.

Elina et välttämättä tykkäis siitä lattaritunnista missä nyt käyn, ja se on aamupäivällä. Ohjaaja on hieman erikoinen…ja tekee vähän tylsiä sarjoja, niistä ei saa ihan sellaista tanssin huuumaa. Pitäis katsoa kaikkien lähiseudun Elixioiden ohjelman, onko joku iltalattari vaikka ja mennään sitten yhdessä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *