Eltsu testaa

Lappi, täältä tullaan!

24.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Mä lähden huomenna kohti Lappia ja tarkemmin ottaen Kittilää ja Leviä. Yhteistyökumppanini Evoke lähettää minut tuonne ihmiskokeeseen. 😀 Levillä järjesteään tulevana viikonloppuna Ruska BootCamp, joka tietää monenmoista koettelemusta ihmisruumiille. Sain eilen järjestäjältä sähköpostia ja varustelistan. Olen vähän vältellyt aiheesta kertovia postauksia ja kuvia, mutta täysin en ole niiltä pystynyt välttymään. Nyt sitten rohkaistuin ja selailin Ruska BootCampin facebook-sivuja. Kääk ja apua.

*Kuvat Ruska BootCampin facebook-sivuilta

Voikamala! Miten mä selviän tästä koettelemuksesta? Tiedossa on viisi tuntia tiukkaa treeniä joka päivä. Onneksi torstaiksi ei ole vielä suunniteltu mitään ohjelmaa, nimittäin tänä aamuna heräsin kamalaan migreeniin ja flunssa on pitänyt tiukasti otteessaan jo viikon, onneksi nyt kuitenkin jo paljon parempana. Oon tässä pyykännyt kaikki mahdolliset treenikamat. Täytynee varautua monenlaiseen keliin ja vaatteidenvaihtoon monta kertaa päivässä. Useammat lenkkaritkin varmasti tarvitsee ottaa mukaan.

Odotan innolla, mutta jännittyneenä. Onko sattumalta joku blogin lukija tulossa tuonne samaan aikaan?

Evokesta aiempi postaus täällä. Kyseessä on siis luonnonmukainen energiajuoma, joka sopii lapsillekin. Sain satsit Evokeja eilen aamulla ja lapset ovat koko ajan kinuamassa juomia. Ne ovat siis todella hyvänmakuisia ja näitä energiajuomia uskaltaa hyvillä mielin tarjota lapsillekin.

Instagramissa @ruskabootcamp

*Yhteistyössä Evoke

Kommentit (8)

🙂

Tosi hienoo. Määkin haluaisin viisi tuntia tiukkaa treeniä päivässä jonkun ohjauksessa. Parasta!
Eilen join ensimmäisen kerran tota Evokee ja täytyy sanoo, että oli hyvää ja voisin ostaa.

Mä tykkään kans noista Evokeista. Enkä kestä, ku ne kohta loppuu.

Ihanaa reissua ja leiriä! Jään innolla odottelemaan fiiliksiä ja ruskakuvia! 🙂

Kiitos! 🙂 Mullahan oli järkkäri reissussa mukana, mutta se pysyi tiukasti laukussaan. Ei ollut energiaa enää treenien jälkeen lähteä kuvausretkille ja treenien lomassa ei voinut kuvata. Harmi tavallaan, mut tavallaan ei yhtään. Mä imin sitä ruskamaisemaa mun sisuksiin. Teki hyvää, kun ei tarvinnut itse ottaa kuvan kuvaa.

Kuulostaa siistiltä!! 🙂 Nautihan reissusta!!

Sitä se olikin! Mä nautin. Oli ihan parasta!

Kuulostaa kyllä siistiltä ja odotankin postausta tuosta reissusta 🙂

🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *