Lapset

Lastenpyöräily ja ARVONTA

18.5.2015 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyössä Crescent

Minulla on kolme tytärtä, kaikki elokuussa syntyneitä. Esikoinen täyttää 12-vuotta, keskimmäinen 10-vuotta ja kuopus täyttää kahdeksan. Tytöt saivat valita Crescentin pyörävalikoimasta itselleen pyörät. Jännä huomata millä kriteereillä lapset pyörää valitsevat. Tärkein seikka on väri. 😀 Tytöt! Lastenpyöriä saa myös vähän jokaiseen tarpeeseen samaan tapaan kuin aikuisillekin. On yksivaihteisia, sporttisempia hybridin oloisia ja sitten on maastopyöriä. Pyöriin saa myös aikuistenpyörien tapaan erilaisia lisävarusteita. Löytyy monennäköisiä istuimia, soittokelloja, koreja ja kaikkea mahdollista (klik). Pyörästä voi lisävarusteiden avulla tuunata omannäköisen.

Esikoisen pyöräksi valikoitui aikuisten valikoimasta classicpyörä Crescent Lomma. Esikoinen täytti juuri ja juuri aikuisten pyöräkoon kokokriteerit, sillä hän on hieman yli 150 senttiä pitkä. Pyörässä ei ole vaihteita, koska kolmevaihteisessa vastaavassa ei ollut samaa väriä valittavissa. 😀 Mintunvihreä-vaaleanpunainen mummis on kyllä aivan superherkku ja kerää katseita pyöräteillä liikkuessa. Mun piti itse käydä vähän testikruisailulla pyörällä. Iski kateus, koska itselläni ei ole tuollaista tavispyörää lainkaan. Esikoisen aiempi pyörä oli jopon kaltainen ja tyylilleen uskollisena valitsi tuollaisen katu-uskottavan pyörän eikä mitään sporttista hybridiä.

Keskimmäinen tytär olisi välttämättä halunnut itselleen kirkaanpunaisen classicpyörän, mutta koska ressukan jalat eivät olisi yltäneet istuimelta polkimille, niin piti kääntää tytön pää ja pyytää häntä valitsemaan sopivien pyörien valikoimasta. Onneksi hänellekin löytyi mieleinen mintunvihreä Crescent Mist, joka on seitsemänvaihteinen 26 tuuman pyörä. Pyörä on hänelle juuri sopiva pienimmillä säädöillä. Keskimmäinen tytär on noin 140 senttiä pitkä.

Kohta kahdeksanvuotiaan kuopuksen pyöräksi valikoitui 24-tuumainen Crescent Lone. Pikkuisen pyörässä on seitsemän vaihdetta. Pyörän saavuttua kuopusta hieman hirvitti vanteiden oranssi väri, mutta testiajon jälkeen naama oli näkkärillä eikä hän olisi malttanut lopettaa pyöräilyä lainkaan. Tyttö oli niin polleana koska pyörässä oli niin monta vaihdetta ja istuinkin on aivan uniikki. Kuopus on noin 130 senttiä pitkä.

Crescent on tunnettu laadustaan ja pyörät tosissaan ovat todella laadukkaan oloisia ja tulevat varmasti kestämään käytössä sisarukselta seuraavalle. Crescentissä on myös se hyvä puoli, että ne säilyttää arvonsa ja pyörän saa hyvin myytyä käytettynä eteenpäin, jos seuraavaa käyttäjää ei ole omassa perheessä.


Naapuruston pyöräilyjengiä. 🙂

En malta odottaa, että päästään koko porukalla tekemään pyöräretkiä. Eväät reppuun ja koko päiväksi jonnekin kivoihin maisemiin hengaamaan. Tytöt jaksavat pyöräillä jo pitkiäkin matkoja. Retki Suomenlinnaan voisi olla kiva. Ihana pyöräilykesä tiedossa.

Lasten pyörää valikoidessa kannattaa ehdottomasti testiajaa pyörä ja katsoa ammattilaisen kanssa, että pyörä on varmasti sopiva.

Saan ARPOA teille lukijoille potkupyörän. Potkupyörä on loistava tapa opetella pyöräilyn tasapainoa ja ohjaustangon hallintaa. Moni potkupyörällä aloittanut on siirtynyt suoraan pyörään, jossa ei ole apupyöriä.

YKC4021602.jpg_6 168663

Erityisesti ihan pienten lasten vanhemmat tai pikkuihmisten kummit syöksykää kommenttiboksiin kirjoittamaan kumman värisen potkupyörän haluat ja miksi. Muista jättää sähköpostiosoite, josta sinut saa kiinni, että saan voittajaan yhteyden. Arvonta on käynnissä ensi viikon maanantaihin 25.5.2015 klo 23.59 asti.

Kommentit (149)

Keltainen potkupyörä kummipojalle lahjaksi 🙂

Tuo keltainen (vai oranssi?) olisi aivan täydellinen pienelle kummipojalleni, jonka lempivärejä ovat ”kaikki kirkkaat” 🙂 Virtaa pikkuisella riittää, joten tulisi varmasti tarpeeseen, että kaveri pääsisi purkamaan enimpiä höyryjä 🙂

Haluaisin lilan potkupyörän vajaa 2 v ikäiselle tytölleni. Hän oppi kävelemään vasta äsken, joten mielestäni hän olisi ansainnut hienon potkupyörän!

Keltainen. 3 ja 1 vuotiaat vauhtihirmut tarvisi lisää ”koneita” millä mennään lujaa.

Ihania pyöriä! Meidän pikku neidille olisi täydellinen tuo pinkki potkupyörä!:)

Meillä tytär 12 v. on kasvanut vanhasta pyörästä ulos ja uusi tulisi todella tarpeeseen. Tällä hetkellä ajelee mun 3-vaihteisella mummopyörällä, mut olisi kiva saada tytölle joku omaan persoonaan sopivampi pyörä kuin tää musta, jolla nyt ajelee. Jotenkaan ei yhtään sovi tytön iloiseen ja aurinkoiseen luonteeseen 🙂

Sanna tahtoo Emilialle tyttöjen pyörän <3

Oranssi ois kiva. Koska tuo toinenhan on tyttöjen väri ja 4-vuotiaat eivät todellakaan ole kovin joustavia tässä asiassa

Tuo keltainen olisi niin päheä kulkupeli meidän pojille!

Pinkki potkupyörä olisi ihana lahja kohta 2v. kummitytölleni! Tähän mennessä hän on saanut tutustua pyöräilyyn äidin tai isän selän takana istuimessa ja on siitä innoissaan. Voin vain kuvitella riemunkiljahdukset kun hän pääsisi itse cruisailemaan 🙂

Oih, tuo pinkki olisi ihana kummitytölle <3

keltainen, rallipojan mieleen varmasti!

Keltainen potkupyörä meidän nuorimmalle herralle olisi magee!!! 🙂

Keltainen potkupyörä. Kohta 4v poika voisi potkutella itselleen tasapaino-harjoitusta ja kasvaessaan yli, odottaisi seuraava potkuttelija, tyttö 6kk 😉 Yh:na kun kaikki maksaa liikaa, niin voitto olisi lottovoitto 😀

lilan valitsisin… ja toivon,että voitan. 🙂

Tuo keltainen vauhtihirmu olis ihana kohta 2 vuotiaalle tytölle, joka hermostuu jo kärrymatkailuun – itse kun pitäisi päästä liikkumaan nuo paikasta toiseen siirtymiset! Menohaluja lisää se kun 5 vee isoveli hurjastelee omalla pyörällään ohi ja ympäri. Meille toi!

Mukaan arvontaan ja valitsen väriksi keltainen/oranssi. Omaa pyöräilijää ei vielä ole, mutta kummilapsi varmasti ilahtuisi kovasti potkupyörästä ja viipottaisi vanhempien hirvitykseksi pitkin katuja..:)

Mä vaan haluun jomman kumman 14kk tuttärelleni 🙂

keltainen sopisi vauhdikkaille 2,5v kaksosille (tyttö&poika) kesän hurjasteluihin

Keltainen potkupyörä olisi aivan mahtava lahja bestikseni 2-vuotiaalle pojalle, josta tuli juuri isoveli pikkuiselle siskolle. Aika hankalaa on isoveljellä ollut sisaruuden alkutaival ja tiedän, ettei hänellä ole sopivaa menopeliä ja sillä varmasti saisi ajatukset uudesta pikkusiskosta vähän muuhunkin ja vanhemille hieman helpompaa arkea. Ja mikä parasta, pääsisin itse jo opettamaan poitsua pyöräilyn saloihin…

Tuo violetti potkupyörä olisi ihan täydellinen 5-vuotiaalle tyttärelleni, jonka iän ja taitojenkin puolesta pitäisi jo opetella ajamaan ilman apupyöriä, mutta joka arkuutensa takia ei uskalla oikein ajaa edes apupyörillä. Tahtoa olisi vaikka kuinka, mutta pelko vie vielä voiton. Potkypyörällä voisi olla turvallista opetella. Tyttö on kovin pieni kooltaan vielä, joten varmaan siltäkin osin pyörä voisi olla sopiva.

Ehdottomasti keltainen meidän auringonsäteelle !

Oranssi kummilapsoselle, olisipa ihana pyörä!

Tuo pinkki olisi täydellinen pienelle tytölle ja hänen vanhemmilleen!!

Keltainen pyörä sopisi mahtavasti ensin isoveljelle ja myöhemmin pikkusiskolle.

keltainen potkuttelupyörä olisi niin ihana kuopuksellemme, jolle pyöräilyn harjoittelu on juuri ajankohtainen asia (syksyllä täyttää 3v.)

keltainen olisi meille hyvä!
Toinen pyörä onkin tarpeeseen kun kotona juuri 3 täyttänyt ja juuri 1 täyttänyt 🙂

Kummipoika varmaan ilahtuisi keltaisesta pyörästä! 🙂

2.5v ilman pyörää, muilla lapsilla on. Voi kun Hän saisi oman lilan fillarin.

Täydellisen ihana, pinkki menopeli siskon pikku prinsessalle!

Ihania pyöriä ja nuo värit nam..

Pinkkipyörä olisi varmasti kohta 3-vuotiaalle kuopukselle sopiva menopeli:)

Oranssin pyörän kummipojalleni:)

Oiii ton keltaisen haluisin 2-vuotiaalle touhukkaalle pojalleni, potkupyörä on loistava keksintö!

Oranssi meidän aurinkoiselle prinsessalle hurjasteltavaksi 🙂

Tuo pinkki olis todella hieno meän 2wee:lle!

Tuo keltainen potku-hirmu olisi aivan mahtava 1,5 vuotiaalle kummipojalleni. Enää ei tarvitsisi istua vain vanhempien takana vaan poika voisi nauttia oman vauhdin hurmasta leikkien samalla motoilijaa pöristellen suulla lisää vauhtia 😀

Tuo pinkki pyörä olis ensimmäiseksi pyöräksi ensimmäiselle kummitytölleni lahjaksi aivan älyttömän kiva. 🙂

keltainen! olis koirienjuoksuttamiseen aika jees tollane!

Keltaisella potkupyörällä vauhdin hurmaa ja tasapainon harjoittelua kovaa vauhtia kasvavalle pojalleni 😉

Voin vain lämpimästi suositella potkupyörää! Kuopus aloitti sillä 2v pyöräilyharrastuksen. Vähän 3v synttäreiden jälkeen piti siirtyä polkupyörään kun isoveljilläkin on polkimet. Kaksi päivää harjoiteltiin polkemista ja sitten se oli siinä. 😀 Apupyöriä ei tarvittu ollenkaan!

Uih, keltainen

Keltainen olisi aivan loistava kesällä 2-vuotta täyttävälle pojallemme. 🙂

Kummityttöni kiljuisi riemusta saadessaan pinkin menopelin. <3 Pidän todella peukkuja, koska perhe elää tiukilla rahoilla. Onnetar suosi minua

Mukaan arvontaan ja ehdottomasti tuo pinkki 🙂

Keltainen sopisi tulevalle katujen valtiaallw 🙂

Keltanen ”pikkumopo” olis niin ykkönen tulevaa kesää ajatellen 2v rämäpäälle!!

Prinsessa pinkkiä, need to say more? <3

meidän ipanoille on potkupyörä jo liian pieni mutta siskontytölle tuo pinkki olisi justiin passeli 🙂

Näkisin niin oman kuopukseni keltaisen pyörän päällä menemässä isompien perässä, tulisi lisäksi tarpeeseenkin.

Keltainen tulisi yhdelle aivan ihanalle pienelle pojalle, jonka kaikki isommat sisarukset osaavatkin jo ilman appareita polkea. Pitäähän sitä siskojen vauhdissa jotenkin pysyä 😉

Pinkki pyörä olisi magee meidän kummitytölle! Omalla pienimmällä pojalla on jo potkupyörä ja se on kyllä ihan suosikki. 2-vuotias painelee pyörällään sellaista vauhtia että itse saa ihan oikeasti pistellä tossua toisen eteen että perässä pysyy 🙂

Keltainen potkupyörä olisi meidän tänään 2-vuotta täyttävälle vauhtihirmulle oikein mainio. Meinasimme ostaa synttärilahjaksi potkupyörän, mutta emme raaskineet.

Lila potkupyörä olisi ihana. 1v5kk tyttäreni yrittää kovasti ”päästä” jo polkeen 3,5 isoveljen pyörää. Jos hän tämän voittaisi niin hän varmasti olisi kova vastus veljelleen.

Punainen mun kummitytölle <3

Ps.Kiitos kivasta blogista! Saat mut aina motivoitumaan liikkumaan uudella vaihteella 😉 Niin monet liikunta/urheilublogit on pelkkää fitnesstä nykyään (mielellään niitäkin välillä lukee) että tällanen rehellinen "tavisliikkujan" blogi on ihana!

voi jos voittaisin tuon keltaisen 3v pojalleni.

Pienelle prinsessallemme pinkki olisi upea! Vauhtia on ja kiire sisarusten perään kova. Potkupyörä on hyvä aloituspyörä ja niin toivoisin voittavani tuon.

Voi että kiva arvonta. Jos arpaonni tällä kertaa suosisi, valitsisin ehdottomasti tuon lilan potkupyörän meidän 2-vuotiaalle neidille. 🙂

Ihania pyöriä sai teidän tytöt! Mieletöntä huomata, miten erilaisia persoonia saman perheen tytöt ovat, ja se näkyy myös pyörien valinnoissa. Meidän neidille tuo ”viloetti” ois oikein käypä kulkupeli.

Sukuun on syntynyt pikkuveljelle uusi tyttönen, jolle lilan potkupyörän antaisin lahjaksi!

Keltaisen pyörän antaisin kummitytölleni! Väri sopisi sitten jatkossa myös pikkuveljelle.

Pyörä on kyllä mainio kulkupeli, kesät talvet! Jos Onnetar suosisi, lahjottaisin keltaisen potkupyörän ystäväni pikkumiehelle.

Keltainen olisi niin hieno kirkkaista väreistä tykkäävälle typylle,jolla vauhtia riittää! 🙂

Siskon nuorimmainen on semmoinen enkeli, että ansaitsisi siivet allensa. Pinkillä pääsis varmasti täysiä, ja mie kantaisin mielelläni ”maailman paras täti”-titteliä! 🙂

keltainen! Pikkupoikani tarvitsee juuri tuollaisen menopelin kesän tuleville retkille

Keltainen potkupyörä olisi todella magee 3vuotiaalle vauhtiveijarille. Mielenkiintoista olis testata miten potkuttelu luonnistuisi. Nyt sitkuteltu kolmipyöräsellä. Pääsis poika varmasti tyytyväisenä kesän pyöräretkille mukaan omalla fillarilla.

Keltainen olis kiva tyttärelleni. Luulen, että isovelikin vois harjoitella tuolla tasapainoa, kun pyöräily ilman apurattaita ei ihan vielä onnistu.

Pinkki olisi aivan ihana viime viikolla 2 vuotta täyttäneelle prinsessalleni jonka vaattetkin ovat aina pinkkejä 🙂

Tuo keltainen olisi aivan ihana pojalleni, mukaan arvontaan 🙂

Potkupyörästä polkupyörään kävi lapsillani vaivatta, ilman apuratasvaihetta. Valitettavasti oma potkupyörämme on jo uudessa kodissa. Ystävälläni, jolla ei juuri nyt mene kaikki ihan kuin Strömsössä, on tarvetta ties mille. Tiedän, että hänen lapselleen potkupyörästä olisi iloa koko kesän edestä. Värillä ei väliä, mutta jos ihan pakko on valita, siinä tapauksessa lila.

Valitsisin keltaisen pyörän kummipojalleni. Keltainen väri näkyy liikenteessä hyvin ja on raikas. Väri soveltuu myös hyvin tytölle tai pojalle. 🙂

Valitsisin liilan kummitytölleni, jolta se periytyisi kahdelle pikkuveljelle 🙂

Täti hauaisi lahoittaa keltaisen pyörän mun erikoisen ihanalle Eemelille 🙂 Josko se sieltä aikanaan periytyisi myös tuleville omille lapsille.

Tänään viimeksi ajattelin että tollanen ois niin hyvä kohta kolme vee tytölle. Eli ton pinkin voin voittaa minä

Lilan värinen sopii meidän nuorimmalle!

Oi voi, jos voittaisin!
Voiton antaisin,
keltaisen pirteän,
ihanan kummipojan,
hellään huomaan. =)

Felix rakastaisi keltaista polkupyörää, pääsis vauhtiin siskonsa perässä.

Pinkki/liila olisi aivan unelma pinkkiä prinsessa-kauttaan elävälle 2,5-vuotiaalle. Ja vanhemmat saisivat samalla hyvän kirittäjän lenkkipoluille!

Pinkki omalle prinsessalleni! Poika oppi ajamaan ilman apupyöriä 3 vuotiaana juurikin potkupyörän ansiosta. Ja kun hän ajaa edelleen myös potkupyörällään, pitäisi pikkusiskolle tietenkin saada oma 🙂

Keltainen on ihanan iloinen, ja sopisi omalle pienelle potkuttelijalle!

Lila potkupyörä sopisi ensin siskoni tytölle ja sen jälkeen omalle nyt 6kk tytölleni

kummitytölle pinkki potkupyörä

Keltainen menopeli, antaisin perheeseen jossa ei ole varaa moista hankkia mutta pieni vipeltäjä olisi innoissaan.

Keltainen potkupyörä olisi mahtava lahja 2 vuotta täyttävälle kummipojalleni! 🙂

Pinkki pyörä tädin prinsessalle olisi iloinen ja mieluisa yllätys!

Lila!tämä tulisi tarpeeseen ku nyt neiti vetää menemään siskon skeittilaudalla.. Makoillen sen päällä

Violetti herkku meidän pojalle! 😀 Potkupyörä on muutenkin ostoslistalla, arpaonni suosikoon!

Oranssi potkupyörä ois niin kiva meidän pikkujätkälle!

Liila pyörä ja koska olen melko varma että kummityttö tahtoo aloittaa pyöräilyharjoitukset tänä kesänä (tai ainakin kummitäti tahtoo että ne aloitetaan) 😀

Ehdottomasti lila meidän tytölle joka on niin tyttömäinen vaikka liikkuu ja riehuu kuin 4 veljeään

Keltainen olisi mahtava yllätys 3- ja 2-vuotiaille tytöilleni, potkupyörästä riittäisi iloa moneksi kesäksi

Keltsu!

Keltainen on lapseni isän lempiväri, joten se. 🙂

Lila potkupyörä pikku prinsessalleni.

Tuo keltainen olisi hyvä rakkaalle kummipojalle 🙂

Keltainen on kuin aurinko

Ehdottomasti tuo lila. Minulla on 3- vuotias energiapakkaus tyttärenä, joten tulisi tarpeeseen! 🙂

Keltainen potkupyörä olisi juuri passeli kummipojalle.

Potkupyörä on loistava keksintö! Nelivuotias tytär siirtyi juuri sellaisesta suoraan 16″ polkupyörään ilman apurattaita, oppi siis ajamaan oikeaa pyörää noin viidessä sekunnissa, kun tasapainoilu oli ensin opeteltu potkupyörällä! 😀 Tytön punainen Strider on jo luvattu serkkutytölle, mutta pienemmälle serkkupojalle kelpaisi varmasti tuo sporttinen oranssi menopeli. Noillahan voi alkaa harjoittelemaan vaikka heti kun oppii kävelemään 🙂

keltainen pojalleni 🙂

Keltainen olisi kiva kummipojalle.

Oii tuo keltainen potkupyörä olis niin kiva! Tulisi kovaan käyttöön 3-vuotiaalle pojanviikarilleni 🙂

Keltainen olis mahtava kummipojalle 🙂

Keltainen meidän pikkupojille.

Liila ehdottomasti! Minulla on melkein 2 v. ihana tyttö ja toinen tyttö tulossa syyskuussa, joten pyörälle olisi paljonkin käyttöä tässä perheessä 🙂

Keltainen olisi ihana! Pääsisi lapset harjoittelemaan pyöräilyä. Olen kuullut samaa – potkupyörän jälkeiseen pyörään ei ole apupyöriä tarvittu.

Keltainen on niin herkku, käy tytölle tai pojalle

Keltaisen pyörän haluaisin lahjoittaa pienelle touhukkaalle pojalle, joka kerran kuussa ilahduttaa läsnäolollaan meidän perhettämme.

Keltaisen, kummipoika olisi todella ihastunut siihen!

Lila olisi huippu vielä mahassa asustavalle tyttärellemme 😉

Haluaisin keltaisen pyörän 1,5 vuotiaalle mummun pojalle vauhdikkaaseen menoon!

Keltainen on herkku. 4-vuotiaalle. Mukana siis.

Keltainen. Sopisi sekä pienelle tyttärelleni ja sitä seuraavalle pienelle pojullleni <3
Tarpeeseen tulisi!

Ehdottomasti keltainen, se menisi kummipojalleni, joka juuri oppi kävelemään! Tulevana kesänä hän pääsee ensimmäiselle pyöräretkelle kummitädin kanssa.

Lila. Tyttömme on reilu 2-vuotias ja kun olemme kysyneet häneltä, minkä värisen pyörän hän haluaisi, niin vastaus on selvä: Violetti. Tämä lila vastaisi siis niin hänen toiveisiinsa 🙂

Pinkki ois unelma ja tulis muovisen potku mopon tilalle pienelle tytöllemme!!

Keltainen ihanalle kummilapselle!

Tuo keltainen vauhtihirmu olisi kiva lahjoittaa kummilapselle.

1,5 v mopopoika tarvitsee ehdottomasti keltaisen potkupyörän, niin että kauramoottorillakin pääsee lujempaa 🙂

Oranssi ois meijän kohta 3v tytölle passeli 🙂 kovasti on toivonu jo pyörää itelleen!

Violetti kummitytölleni, jonka täti myös olen. Hän muutaman viikon päästä 1v, joten tämä olisi mahtava lahja, vaikka ihan vielä ei päästäkään pyöräilemään! Hän ottaa jo muutamia askelia ja tänään tädin hoitaessa meni jo reilun metrin matka.

Ehdottomasti keltainen!

Keltainen, tulisi kummipojalle.

Valitsisin tuon keltaisen ja antaisin kohta 2v kummipojalle 🙂

Keltainen olisi juuri sopiva 2-vuotiaalle kummipojalleni 🙂

Keltainen. Pikku 1,5v triatlonisti tarttis pyörän. Uinti ja juoksu sujuu jo 🙂

1,5 vuotias poikani on todella kiinnostunut polkupyöristä ja menee jo vauhdilla omalla Plaston potkumopollaan. Hänellä ei ole vielä omaa pyörää, joten keltainen pyörä olisi täydellinen hänelle!

Synnytin viime viikolla toisen poikani ja 2,5-vuotiaalle esikoiselle olisi ihana antaa tuollainen keltainen pyörä uudesta, tärkeästä roolista isoveljenä <3

Pinkille olis talossa kaksikin potkuttelijaa!

Maailman parhaalle siskonpojalle kultainen keltainen ja täti olisi vieläkin suositumpi!

Oranssi. Meillä on yksi potkupyörä ja kaksi poikaa. 4-vuotias ei millään malttaisi luovuttaa omaansa nuoremmalle, vaikka osaa itse jo pyöräillä ilman apurattaita. Potkupyörällä pääsee hyvin koluamaan kaikki ojanpohjat ja ajamaan crossia. 🙂

Keltainen. Lapset ilahtuisivat varmasti.

Meillä ei vielä olekaan potkupyörää, joten olisi todella tervetullut!
Kuopus alkaa pikkuhiljaa olla sopivassa iässä ja esikoinenkin käyttäisi varmasti aivan innoissaan. Väri keltainen.

Pinkki pyörä olisi kummitytölle just mieleinen. Nyt vaan peukut pystyyn, että arpaonni suosii!

Kuopukselle oranssi potkupyörä olisi mainio menopeli ensi kesänä 🙂

Pinkki, kuopuksellemme tulisi käyttöön =).

Pinkki pyörä!
Aivan mahtava synttärilahja ois meidän ihanalle pimulle, kesäkuun alkuun.
Tuolla varmasti opeteltais pyöräily taitoja heti alkuun.
🙂

Keltainen olisi juuri passeli meidän juniorille! Kovasti kiinnostaa kaikki liikkuva joten tuolla olisi hyvä opetella menemistä itse!

Pinkkiä pitää kuulemma kaikki olla tytöllä. meillä ei oikein olla innostuttu isoveljen vanhasta pyörästä, kun väri on musta 🙂 oikean värinen pyörä innostaisi varmasti harjoittelemaan.

Keltaisen pyörän meidän iltatähdelle toivoisin jos arpaonni sattuisi suosimaan 🙂

Haluaisin oranssin potkupyörän touhukkaalle pojalleni. Se olisi mieluinen yllätys! 🙂

Keltainen olisi hieno lahja veljenpojalle 🙂

Keltainen sopisi pikkuisellemme.:)

Oranssi 🙂 olen kuullut niin paljon hyvää potkupyöristä, että kovasti haluaisin sellaisen kummitytölle antaa!

Keltainen käy tytölle ja pojalle!

Pinkki potkupyörä olisi mahtava menopeli meidän perheen pienimmälle tädin mussukalle. Keväällä on opittu kävelemään, joten kesällä on hyvä laittaa seuraava vaihde käyntiin.

Keltaista myös meille 🙂 Ihana!

Tuo keltainen, koska keltainen vaan on niin upea väri 🙂

Lila olisi hieno meidän 2,5 v. tytölle. Olen miettinyt minkä potkupyörän tytölle hankkisi ja valikoimaa riittää niin pajon etten osaa valita. Ja mikä sitten olis oikeesti hyvä ja sopiva?? Arpajaisvoitto ratkaisisi pulman.

Keltainen potkupyörä kummipojalle lahjaksi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *