Ajatuksia

Laudalla

17.3.2012 Teksti: Elina Hovinen

Eilen oli superkiva päivä! Meillä oli työpaikan talviulkoilupäivä ja pääsimme Peuramaalle tekemään erilaisia talviulkoiluaktiviteetteja. Sai valita meneekö lautailemaan, laskettelemaan, murtomaahiihtämään tai lumikenkäilemään. Mä valitsin lumilautailun.

Olin lautaillut edellisen kerran noin kaksitoista (12!) vuotta sitten. Ilma oli aika ankea, muttei annettu sen häiritä fiilistä. Vuokraamosta lauta kainaloon, siteet kiinni ja jännityksellä kohti ankkurihissiä. Ensimmäinen nousu sujui ihan hyvin ja laskukin, vaikka aikamoista haparointia se aluksi oli. Kerran vedin turvat, ihan rehelliset turvat, tulin siis naamalleni rinteeseen. Ei sattunut mitään, koska olin kerrankin ollut järkevä ja olin ottanut vuokraamosta myös kypärän. Laskettiin kolme tuntia. Sen jälkeen ruokaa, juomaa, bussikyyti keskustaan saunatiloihin. Ilta oli kiva, vaikka tunnelman meinasi latistaa palohälyytys ja paikalle sännännyt palokunta. Palohälyytys johtui siitä, kun saunan ovea oli pidetty liian pitkään auki.

Rekiajelulla Sarpukan kanssa

Nyt on muuten lihakset kipeet. Lautailu oli tämän viikon ensimmäinen urheilullinen suoritus. Miten voi olla kädet kipeet? Ja tulihan tuota illalla taas tanssittua jalatkin lopullisesti jumiin. Huippu ilta, tosi hauska!