Ajatuksia

Leirielämää Gröna Uddenissa

10.7.2012 Teksti: Elina Hovinen

Saavuimme lauantaina iltapäivällä Ahvenanmaalle. Heti laivasta ulos päästyämme parkkeerasimme asuntoautomme kadun reunaan ja teimme pikaisen haistelun Maarianhaminan tunnelmaan. Paikka oli häkellyttävän pieni. Keskusta oli aivan minimaalinen, kaksi katua ristissä ja se oli siinä. Istuimme kahville, etsimme kartan käsimme ja kysyimme paikallisilta mihin leirintäalueelle kannattaa mennä. Ajoimme maksimissaan kolme kilometriä rantaan (heh, rantaa oli joka suunnassa) ja olimme ihanalla idyllisellä leirintäalueella Gröna Uddenissa. Lapset pyysivät päästä uimaan ja ehkä sadannen pyynnön ja leirin pystytyksen jälkeen vaihdoin bikinit päälle ja lähdimme rantaan.

Uinnin jälkeen lähdimme vielä naisten kesken kävelylenkille. Ei ollut kauheasti virtaa lyhyiden yöunien ja helteen vuoksi, mutta tutustuimem vielä kävellen vähän paremmin Maarianhaminaan.

Nyt istun autossa matkalla Turusta Valkealaan mökille ja läppärin akku on jo punaisella, joten palataan taas myöhemmin. Kirjoittelen mökillä lisää.

Kommentit (7)

Elina: Aijaa! 🙂 Puskassa tuo mökki on, mökkialueella.

Aika hauskaa, olin samaisella leirintäalueella pe-su yötä 😀 enpäs nähnyt teitä, hassus vaan katsella tuttuja maisemia näin jälkikäteen täältä!

Blogiasi on mukava lueskella. Olet myös taitava valokuvaaja, tunnelmat välittyy kuvista.

Rentouttavaa lomaa sinulle ja perheellesi!

October: Eikä! Oho. Lauantaina olimme lähinnä omassa leirissä uimareissua lukuun ottamatta ja sunnuntaina pidettiin sadetta asuntoautolla.

Minna: Voi kiitos, tulipa hyvä mieli! 🙂

Missä päin Valkelaa mökkinne sijaitsee? 🙂

Elina: Hyvä kysymys, en mä tiedä. Tässä on Haukjärvi lähellä.

Ok! Mielenkiinnosta kysyin, kun äitini asuu siellä lähistöllä.

Elina: Aijaa! 🙂 Puskassa tuo mökki on, mökkialueella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *