Elämä

Lepopäivää ja potilaan hoitoa

16.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Heipsan! Päivä on mennyt taas potilasta hoitaessa ja kotitöitä puuhastellessa. Suunnittelin pitkälle iltapäivään lähteväni lenkille sitten kun mies tulee töistä. Onneksi löysin sykemittarin, jossa luki ”lepopäivä”, joten unohdin iltalenkit. Jalat, erityisesti lonkankoukistajat, on ihan tosi kipeet eilisen joogan jäljiltä. Eilinen jooga oli muutenkin aika rankka ja vaikea. En mä vaan taivu vielä, mutta jonakin päivänä taivun.

Tätä päivää kuvina.

Turbaanipäinen ”kodinhengetär”

Potilas

Yhden nukkuessa kaksi muuta katsoi aipädillä lastenohjelmia

Potilaalta lähti hammas

Iltapäivän ohjelmanumero. Oli päässyt vähän tilanne ryöpsähtämään käsistä. Ollaan oltu ilman kuivausrumpua nyt varmaankin neljä kuukautta ja tuona aikana puhtaan pyykin määrä on pysynyt hallinnassa, koska kuivaustelineeltä tulee useimmiten viikattua pyykit suoraan pois ennen kun edes laittaa seuraavaa koneellista pyörimään. Nyt oli kiireessä homma jäänyt puolitiehen.

Nyt on koti puhdas, pyykit silitetty ja viikattu kaappeihin. Mä jopa jalomielisesti silitin kaikki miehen kauluspaidatin. Lapsetkin nukahtivat ilman mitään kitinöitä ennen yhdeksää. Ihan rento ja mukava kotipäivä tällä kertaa. Keskimmäinen oli niin leppoinen sairastaja. Pelaili mun puhelimella ja jaksoi maalatakin.

Huomenna on mun vuoro mennä töihin ja mies jää kotiin. Saa nähdä milloin pieninkin sairastuu…