Elämä

Loma loppui

12.8.2013 Teksti: Elina Hovinen

Puuh. Viime viikon vedin viisikon kanssa viimeisillä voimilla. En tiedä vaikuttaako energiatasoon öiset Gossip Girl -maratonit vai joku muu. Perjantaina saimme miehen kanssa vapaaillan. Hengasimme keskustassa iloisissa merkeissä. Seuraavana päivänä iloinen ilta kostautui aivan käsittämättömän hirveällä päänsäryllä. Pääsin vasta seitsemältä illalla sängystä ylös. Voi sitä morkkiksen määrää! Ihan kamalaa! Lauantaina piti tehdä vaikka ja mitä, mutta eipä sitten tehty mitään. Ei voi mitään.

Sunnuntaina olikin sitten iso kasa hommia tehtävänä, koska tänään mulla alkoi työt ja huomenna alkaa lasten koulut. Puunasin kämpän lattiasta kattoon ja pesin pyykkiä. Lasten koulun alkua varten piti käydä kaiken maailman tavarat läpi. Kahdet kotiavaimetkin on hävinnyt jonnekin. Kohta lähden viimeiselle metsästysretkelle Selloon.

Tänään alkoi sitten arki. Ihana, kamala ja lievää ahdistusta herättävä. Kai tämä tästä. Itse asiassa tämä päivä olikin yllättävän kiva. Kiva oli nähdä hymyileviä työkavereita ja työtkin maistuivat ihan mukavalta, kun vastassa ei ollut mikään kaaos, vaan ihan hallittu tilanne.

Otin ihan HC-startin arkeen ja riuhtaisin itseni yhdentoista sijaan kuudelta sängystä ylös. Söin puuron, join kahvin ja pyöräilin työpaikan salille tekemään voimatreeniä. Piti oikein kirjoittaa voimatreeni, koska olkapään kuntoutus on nyt virallisesti ohi! Sain torstaina uuden ohjelman, jota hinkkaan nyt seuraavat kuukaudet. Teen samoja liikkeitä maksimipainoilla ja samat liikkeet räjähtävästi 30-40 % maksimista. Pitää kirjoittaa tästä vielä myöhemmin vähän lisää. Samalla reissulla kävin lääkärissä, jossa sovittiin, että annetaan tuon vasemman käden nyt olla. Mä elän sen kanssa ja puren hammasta – leikkaukseen en mene, koska käsi on kuitenkin niin hyvä, että sillä pystyy tekemään tosi paljon asioita ilman kipua. Kuten nyt vaikka nukkua.

Nyt suihkun kautta koulutavaraostoksille. Antakaa mulle voimia selviytyä taas tästä rumbasta ja aikataulutetusta elämästä! Puuh. Onko muilla arkiahdistusta?

Seuraavaksi aion kirjoittaa maratontreeneistä ja tankkaamisesta pitkälle lenkille.

Kommentit (2)

Heh, kiitos! Ai sinäkin? Helpottavaa kuulla, että on muitakin…

Kiitos tsempeistä ja tsemppiä sinullekin arkeen!

Kiitos ihanan vertaistukimaisesta postauksesta! Mulla oli ihan samanlainen lauantai (perjantaina olin ystävän kanssa kaupungilla ”vähentämässä” lomanloppumisahdistusta), ja morkkis oli mullakin hirveä! 🙂 Etkä tosiaan ole ainoa, mitä tulee alkaneeseen arkiahdistukseen. Tänään töissä ekaa päivää, huoh, onko huomennakin muka pakko mennä?

Hattua nostan ekalle arkiaamullesi, mielettömän reipasta! Tsemppiä myös voimatreeneihin 🙂

Heh, kiitos! Ai sinäkin? Helpottavaa kuulla, että on muitakin…

Kiitos tsempeistä ja tsemppiä sinullekin arkeen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *