Kauneus

Loman viimeinen päivä

30.12.2012 Teksti: Elina Hovinen

Olen ollut reilun viikon joululomalla, mutta tämä reilu viikko on tuntunut paljon pidemmältä ajalta. Olen rentoutunut aivan täydellisesti. Viime viikon sunnuntaiaamun jälkeen ei ole tarvinnut stressata mistään. Ollaan koko porukka nukuttu megapitkiä yöunia, lojuttu pitkälle iltapäivään yövaatteissa, urheiltu, herkuteltu, pelattu ja katsottu leffoja. Ihanaa! Nyt on akut ladattu ja valmistauduttu hyvin tulevaan vuoteen.

Ensi vuoden tavoitteet on vielä miettimättä. Yhden tavoitteen olen jo päättänyt ja se on jo perinteeksi muodostunut herkkulakko. 😀 Kukapa olisi arvannut? Herkkulakko sisältää tällä kertaa myös alkoholin ja materiaherkuttelun, eli shoppailun. Aion lakkoilla ainakin tammikuun. Kertaheitolla yltäkylläisyydestä askeesiin. Oli järkevää tai ei, mutta näin mä ajattelin toimia. 

Pirpanoilla oli perjantaina karkkipäivä

Tämän iltapäivän löysä meno. Mies oli käynyt aamulla pelaamassa lätkää, joka imi mehut. Lapset katsoivat piirrettyjä. Näistä asetelmista mä liukenin kohti Länsiväylän Elixiaa.

Olen ollut toissapäväisen treenin jälkeen aikalailla joka paikasta kipeä. Taisi olla pidempi salitreenitauko tai tein treenin astetta tehokkaammin. Siitä huolimatta raahasin itseni iltapäivällä salille. Ajatuksena oli tehdä kevyt aerobinen treeni, mutta tietäähän sen miten siinä käy, kun menee salille tekemään aerobista treeniä. Pysyin päätöksessäni kuitenkin jotenkin, koska kahden tunnin treenistä 1 h 10 min veivasin crosstraineria. Riikan postauksesta sain idean ja katsoin puhelimesta sarjoja ruutu.fi:stä, joten aika meni paljon nopsempaa. Crosstrainerin veivaamisen jälkeen siirryin kyykkypaikalle. Tukkoiset jalat oli hyvä syy laittaa tangon päihin vain viiden kilon kiekot. Kevyillä painoilla  vihdoinkin kokeilin syvää kyykkyä, oikeasti kirjaimellisesti ass to the grass. Paljonkohan syvään kyykkyyn uskaltaisi laittaa painoja tuoreilla jaloilla? On se vaan ihan eri liike kuin tavallinen kyykky. Kyykyn lisäksi tein maastavetoja, naruilla yläkroppaa ja vatsoja, ylätaljaa, pakaroita ja vähän lisää vatsoja, penkki. Painot pidin aika hillittyinä enkä tehnyt juurikaan yläkroppaa.

Tein hip bridgeä tuossa penkillä, painoina maassa olevat 25 kg levytanko ja 10 kg jumppapallo. (Tämä liike, mutta lapaluut penkillä)

Crossarilla loppuverryttelyä tehdessä sain mieheltä tekstarin ”hirvee hedari, laatta lentää”. Salamana pukkariin ja kotiin. Miehelle iski aivan yllättäen migreeni monen monen vuoden tauon jälkeen. Tuolla se nyt nukkuu esikoisen pimeässä huoneessa.

Kesto: 2 h
Syke: keski – 136 bpm, max – 166 bpm
Kalorit: 680 kcal

Huomenna on siis työpäivä. Onneksi huomenna on vajaa työpäivä ja heti perään taas yksi vapaapäivä. Ainoa haaste huomisessa on herääminen ja tänään haasteena on saada itseni ajoissa nukkumaan.

Kommentit (4)

Komppaan sua tossa askeetti-lakossa, sekä herkut että shoppailut…vetelen vikat suklaakonvehdit kaksinkäsin, ja visakortti on jäähyllä. Uusi puhelin on pakko ostaa,vanha ei toimi enää, se sallittakoon !

Erinomaista 2013!

Olipa kiva tulla lukemaan blogiasi ja törmätä odottamatta tuohon linkkiin, kiitos <3

Ja ihanaa kuulla, että vinkistä on ollut iloa. Tämä lataileekin täällä juuri iPadille The Modern Familyn jaksoja ensi viikon juoksutreeneihin :p

Hyvältä kuulostaa tuo herkkulakko, lähden mukaan!

Onnellista Vuotta 2013 koko perheelle!

T: Riika

Herkkulakko on just jees 😉 Tsemppiä!

Herkkulakkoon lähden mukaan! Pahin haaste minulle on kuitenkin se, että olen luvannut itselleni, etten juo Coca-colaa kokonaiseen vuoteen. Jaiks, paha paikka näin cola-riippuvaiselle ihmiselle!

Komppaan sua tossa askeetti-lakossa, sekä herkut että shoppailut…vetelen vikat suklaakonvehdit kaksinkäsin, ja visakortti on jäähyllä. Uusi puhelin on pakko ostaa,vanha ei toimi enää, se sallittakoon !

Erinomaista 2013!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *