Treeni

Lukijatreenit

24.2.2018 Teksti: Elina Hovinen

Mainos: Esport – treenipaikka, Yvette – treenivaatteet

Ihan mahtava fiilis! Järjestin tänään elämäni ensimmäiset lukijatreenit Esport Arenalla Espoossa. Tapahtumaan olisi ollut moninkertaisesti tulijoita, mutta 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsi mukaan. Tapahtuman mahdollisti meille Esport, joka tarjosi meille tilat käyttöön ja Yvette, joka vaatetti meidän upean joukon päästä varpaisiin! Äärettömän kiitollinen olo! Mulla on upeat yhteistyökumppanit! Mulla on myös ihan parhaat lukijat/seuraajat! Arvontapostaukseen on tullut häkellyttävän ihania kommentteja ja mitä huikeita naisia tämän päivän tapahtumassakin oli! Oon niin onnellinen juuri nyt! Huutomerkkien määrä taitaa alleviivata tätä. 🙂

Ohjasin tänään elämäni ensimmäistä kertaa treenin alusta loppuun muille kuin itselleni. Treenin suunnittelemisessa mua auttoi yllättäen mun mies, mutta alkulämmittelyn ja liikkuvuustreenin suunnittelin ihan itse. 🙂 Olisin mä ehkä saanut suunniteltua varsinaisen treeninkin, mutta mies osasi ottaa sellaisia asioita huomioon, joita minä en olisi osannut, joten kiitos avusta, rakas.

Minun osuuden jälkeen Heidi veti meille ihanan jooga ja pilates -henkisen rauhallisemman treenin, jonka päätteeksi Heidi piti meille vielä pienen rentoutushetken. Tuo Heidin osuus oli kyllä päivän helmi. On siinä vaan selvä ero, kun ammattilainen on asialla, joka tekee työtään täydellä sydämellä. Kiitos Heidi! ❤️ Olen koko viikon kärsinyt flunssasta, joka eilen illalla nostatti pientä kuumettakin, joten en voinut treenata tänään ollenkaan, mutta Heidin vetämään osuuteen osallistuin rauhallisesti. Loppurentoutuksessa tirauttelin hiukan kyyneleitä onnesta, liikutuksesta ja Heidin kauniiden sanojen ansiosta.

Päivän kuntopiirin resepti

Jokaisella alkavalla minuutilla tehdään määrätty liikesarja ja määrä liikkeitä. Loppuaika levätään, ja seuraavalla alkavalla minuutilla ryhdytään taas rehkimään. Neljä kierrosta, ei erillisiä palautuksia, eli treenin kesto oli tänään 20 minuuttia. Voit tehdä enemmän kierroksia.

Boksihyppy x 10
Etunojapunnerrus x 10
Rinnalleveto / sumo-maastaveto-pystysoutu x 10
Wallball x 15
TRX-soutu x 10

❤️

Kuvat: minä ja Heidi

Kommentit (4)

Olisipa ollut hauskaa, jos säkin olisit ollut mukana. Haluaisin kyllä järjestää näitä lisää, ehdottomasti. Katsotaan saadaanko onnistumaan.

Ja hei, ootko huomannut, että oon käynyt ihan kaksikin kertaa tanssillisella tunnilla!? Joka kerta oon ajatellut sua. 😀

Heips, oli kyllä aivan ihana päivä, kiitos Elina! ❤️ Ja kyllä oli sunkin treeni ihan ???? Hiki tuli ja mahtava ja kannustava fiilis. Loppurentoutus oli aivan mahtava, niin voinaannuttavaa makoilla auringonpaisteessa treenien jälkeen. Näitä lisää, ihanaa kun jaat osaamistasi, tietämystäsi ja yhteistyökumppaneiden etuja myös meille lukijoille! ❤️

Aivan ihana idea järjestää tuollaiset lukijatreenit! Saapa nähdä, jos minäkin pääsisin joskus järjestämään vastaavanlaisen päivän, jos bloggausinnostus jatkuu ja lukijoita kertyy lisää 🙂
Sun blogi on mukavaa luettavaa! 🙂

Oi jospa olisin saanut olla mukana! Seikkukin näemmä oli, jee! Järjestä keväämmällä uusisi joku lauantai? 😉 Mä treenailen täällä lämmössä nyt vaan ihan ittekseni pääasiassa.

Olisipa ollut hauskaa, jos säkin olisit ollut mukana. Haluaisin kyllä järjestää näitä lisää, ehdottomasti. Katsotaan saadaanko onnistumaan.

Ja hei, ootko huomannut, että oon käynyt ihan kaksikin kertaa tanssillisella tunnilla!? Joka kerta oon ajatellut sua. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *