Maantiepyöräily

Maantiekiitäjä

25.3.2014 Teksti: Elina Hovinen

Tänään oli se päivä, kun vaihdoin maantiepyörään uudet renkaat alle ja lähdin baanalle. Viime syksynä jouduin tiuhaan paikkaamaan maantiepyörän renkaita ja siitä viisastuneena tilasin (tai ystäväni tilasi) pistosuojatut ulkokumit. Tänään taistelin ne hiessä paikoilleen. Oli jotenkin erityisen hankala saada nuo kumit paikoilleen, koska ne suoraan pakkauksesta otettuna näytti kaikkea muuta kuin renkaalta.

Voi sitä pyöräilyn hurmaa! Ihanaa kun nyt on jokin ulkoilmalaji, jota voi treenata juoksun korvikkeena. Ja ihanaa kun kelitkin nyt sallii kestävyystreenit ulkona. Mutta juoksua on ikävä! Ei se juokseminen siis vieläkään suju. Viime keskiviikkona kävin yrittämässä heimotreeneissä, mutta eihän siitä mitään tullut. Oikeasti masentaa ja hermostuttaa. En jaksaisi millään olla kärsivällinen. Kiduttaa niin paljon lukea muiden heimolaisten treenifiilistelyjä. Nyt pitäisi vain muistaa olla kärsivällinen, koska kyllä se sitten palkitaankin. Eikä tilanne nyt mikään ihan katastrofaalinen ole. Nivunen ei kestä vielä juoksua ja kävelyssäkin huomaa, että jalassa ei ole kaikki hyvin, mutta tuo toimii ja tulee varmasti kuntoon, kunhan vain maltan antaa jalalle aikaa.

Pyöräily oli ihanaa. Tuntui, että menin tosi kovaa, vaikka totuus ei ihan sitä ollut. 😀 Adidasheimon valmentajat varmaan juoksevat tuota vauhtia. Löysin tämän päivän lenkillä hyvän reitin, joka on noin 54 kilometriä pitkä. Ihania Espoon mäkisiä ja kiemuraisia landereittejä. Täytyy rullata tuo reitti useammin.

Kommentit (4)

Niin on! Voi että on kiva kun on joku korvaava laji.

Reitti oli tosi hyvä, mutta siellä ei ole katuvaloja, joten varaudu siihen, jos lähdet pimeällä.

Kiitos tsempeistä! Kärsivällisyys ei ole mun vahvin ominaisuus. 😉

Maantiepyöräily on ihanaa ja pistosuojatut renkaat varmasti hyvät. Mulla ei omat pistosuojatut puhjenneet kertaakaan.

Mulla on täällä Pirkkala-Lempälä -akselilla semmonen reilu 50 km maalaislenkki, se on lempilenkkejäni kaikkine lehmänkakanhajuineen. Vielä kuitenkin aion odottaa paria lämpöastetta lisää ennen kuin maantielle lähden. Tai sit en heti alko tekeen mieli. =)

Maantiepyöräily on kyllä tosi ihanaa! Eilisellä lenkillä ajoin pariin otteeseen lasinsirujen yli ja kumit kestivät. Jee!

Ei ollut yhtään liian kylmä, koska oli sopivasti vaatetta päällä. Tänään tosin oli sen verran kylmä tuuli, että hiki ja tuuli niskassa ei ollut hyvä yhdistelmä.

Ihanaa, että oot päässyt pyöräilemään! 🙂 Oliko kylmä? Mäkin oon miettinyt ottavani nyt tällä viikolla fillarin esiin! Toi reitti vaikuttaa tosi hyvältä, kiitos vaan vinkistä 😉 Nyt vaan sulle malttia, että jaksat tehdä korvaavia harjoitteita, että pian pääset juoksun makuun oikeasti! Tsemppiä! Onneks nyt on ihanaa kevätaikaa! 🙂

Niin on! Voi että on kiva kun on joku korvaava laji.

Reitti oli tosi hyvä, mutta siellä ei ole katuvaloja, joten varaudu siihen, jos lähdet pimeällä.

Kiitos tsempeistä! Kärsivällisyys ei ole mun vahvin ominaisuus. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *