Elämä

Mehumuija

16.12.2015 Teksti: Elina Hovinen

Blogissa on nyt ollut hieman hiljaisempaa, koska aloitin kuun alussa uudet työt. Uusi työ vie energiaa, vaikka se kivaa onkin. Olen niin kiitollinen, että minulle järjestyi uusi työ näinkin nopeasti. Ja vieläpä sellainen työ, josta olen tosi innoissani. Aloitin siis Evokella markkinoinnin ja viestinnän parissa.

Uusi työ tuntuu kivalta ja uudet työkaverit vaikuttavat oikein mutkattomilta ja hauskoilta tapauksilta. Työpaikalla on hyvä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meiniki.

Minusta tuli siis mehumuija. 😀 Firman yksi omistajista tituleeraa itseään mehumieheksi, joten lähdin heti henkselit paukkuen haastamaan ja nimesin itseni ihan kyselemättä mehumuijaksi. Haha. Evoke on välipala-/proteiinimehun tuotemerkki, johon ehkä olette ehkä törmänneetkin myös täällä mun blogissa. Yllä oleva kuva on kesältä 2014. Yhteistyökumppanista tuli työnantajani. 🙂 Minulle ei käynyt siis ollenkaan hassummin.

Tänä aamuna menin näin fiiliksissä töihin.

Kunhan tilanne tästä tasoittuu ja löydän jälleen tasapainon ja rytmin arkeen, niin lupaan kirjoitella taas ahkerammin. Aion jatkaa bloggaamista niin kauan kun tämä tuntuu mielekkäältä. Luonnoksissa on tälläkin hetkellä monta ajatuksen raakiletta odottamassa viimeistelyä.

Nyt nukkumaan. En ole aikoihin valvonut näinkään pitkään, jos viikonloppuja ei lasketa.

Ps. Mun teki mieli laittaa ällörakastuneita kuvia ja kirjoittaa rakkaudesta, mutta säästin teidät tällä kertaa siltä.