Treenipäiväkirja

Merelle!

17.7.2012 Teksti: Elina Hovinen

Taas pakkailun lomasta. Olen seuraavat viisi päivää lasten kanssa näissä tunnelmissa.

Kirjoittelen veneestä sitten kuulumisia, kunhan saan kamat kasaan ja auton kohti Vaasaa. Äiti odottaa meitä siellä. Suunnitelmana on purjehtia Raippaluotoon ja siitä Pietarsaareen. Kaikki tämä enimmäkseen yöpurjehduksina. Tämä siksi, koska keskimmäinen kärsii merisairaudesta, sen vuoksi päiväpurjehdukset tuskin onnistuu, ellei keli ole aivan leppoisa. Nähtäväksi jää. Lasten ehdoilla mennään, joten suunnitelmat voi muuttua vielä moneen kertaan. Mumma vihjaisi myös, että sataman lähellä on Wasalandia…

Eilen kävin juoksemassa. En tiedä pääsenkö koko purjehdusreissun aikana juoksemaan. Olin illalla tosi kiukkuinen ja turhautunut. Lähdin juoksemaan sillä mielin, että juoksen hitaasti noin 20 kilometriä. Lopputulos oli se, että juoksin vähän kovempaa 19 kilometriä. Kaarsinkin vähän aikaisemmin kotiin, koska halusin olla illalla vielä miehen kanssa ennen reissua. Ilma oli niin happirikas ja mulla patoutunutta energiaa = täydellinen kombo. Nam! Km-aika oli 5:42 min ja keskisyke 150. Jos maratonpäivälle sattuisi vastaava juoksupäivä, niin voisin juosta tuota vauhtia koko matkan.

Juoksu
Matka: 19,2 km
Kesto: 1 h 41 min
Km-aika: 5:42 min
Syke: keski – 150 bpm, max – 173 bpm
Kalorit: 855 kcal 

Kommentit (2)

Laura: Tiedän tunteen, kun haluaisi juosta, muttei voi. Tuskaisaa, mutta sitten kun taas voi, niin siitä nauttii kaksinverroin. Hyvin kulkenut juoksu on lähestulkoon parasta maailmassa.

mitkä maisemat! 🙂 Mun niin tekis mieli jo juosta, mutten vielä pysty. Mutta voi sitä tunnetta, kun juoksu kulkee ja on helppo hengittää. Korvaamatonta. 🙂

Laura: Tiedän tunteen, kun haluaisi juosta, muttei voi. Tuskaisaa, mutta sitten kun taas voi, niin siitä nauttii kaksinverroin. Hyvin kulkenut juoksu on lähestulkoon parasta maailmassa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *