Silppua

Mitä se on syönyt?

13.2.2012 Teksti: Elina Hovinen

Suvilta bongattu haaste kuvata laukun sisältö. Arkena kuljetan tavaroitani repussa, jossa on laukun sisällön lisäksi päivän vaatteet, meikit, hajuvesi ja kengät. Joskus ahdan reppuun parikin vaatekertaa, jos en osaa aamulla päättää mitä haluan pukea päälleni. Työpaikan pukukaapissa säilytän hygieniavälineitä, pyyhettä, varakenkiä, takkia (nykyään vahingosta viisastuneena), hiustenlaittovälineitä ja hiustenkuivaajaa.

Mun repusta on joskus kyselty. Tässä se on.

Kurainen JanSport.

 

Tässä sitten mun käsilaukku lauantailta. Lähestulkoon kaikki laukun sisällä oleva kulkee myös repussa mukana.

Laukussa kameralaukku kameroineen ja putkineen (ihan liian pieni kameralaukku), kalenteri, kirja, lompakko, huulirasva, kynsilakka, purkkapussi, bussikortti, avaimet, käsirasva, kuulokkeet, huulikiilto, kellokortti, Buranaa ja puhelin.

 

Haluaisin tilata Amazon.comista tämän kameralaukun, mutta ne ei muka toimita tuota Suomeen. Argh.

 

Ps. Sain tänään antibioottikuurin. Onneksi tällä kertaa ihan vain soittamalla terveyskeskukseen. Vanha tuttu vti. Menisipä äkkiä ohi. Menin tänään autolla töihin. Ei ole mitään asiaa pyöränselkään tällä ololla.

Kommentit (5)

Minttu: Sanopa muuta. Harmittaa vietävästi.

🙂

Ja mulla on mukamas vähän tavaraa – ai että, jos kohta on vielä järkkäri (ei samaa luokkaa kun sun, mutta mulle aivan spessu) laukussa niin sithän pitää raahata kunnon jätesäkkiä messissä päivittäin ;D

Kiva, kun teit tän postauksen! On se vaan niin kivaa urkkia toisten laukkuja 8)

Hei,

löysin blogisi vasta ihan äsken ja jäin jo koukkuun! Arkisia juttuja kirjoitettuna mielenkiintoisella tavalla ja kivoilla kuvilla, sekä tietty urheilu ja treenaaminen kiinnostaa aina!

Hei mitkä ton laukun koordinaatit on, muakin alkoi kiinnostaa?

🙂 iloista alkuviikkoa!

Suvi: Kameran mukana kantaminen tuo ihan omat vaatimuksensa laukulle. Ei voi enää käyttää mitään pieniä siroja laukkuja. Tai voi, mut sit kamera saa jäädä kotiin.

minttu: Hei kivaa, tervetuloa! 🙂 Laukku löytyy seuraavalla hakusanalla: Cosmos Vintage Brown Shoulder Pu Leather. Jos hoksaat, miten sen saa tilattua Suomeen, niin kerrothan?

Voi, toihan ei ollut edes pahan hintainen! Ajattelin että jos se olisi ollut Amazon.co.uk:ssa, vaan eipä ollut 🙁 Olen menossa ensi kuussa Englantiin, joten asia olisi hoitunut sillä. Törmäsin jossain blogissa palveluun, joka välittää nettiostoksia tällaisissa tapauksissa. Koitan tonkia sen illalla (työt häiritsevät ’harrastuksia’) ja palaan asiaan jos sen löydän!

Minttu: Sanopa muuta. Harmittaa vietävästi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *