Kauneus

Mustanaamio

16.11.2016 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyössä MayBeauty

Kuukautiskierron tietyssä vaiheessa kasvot alkaa kasvattamaan kukintaa. Tuolloin kehossa tapahtuu muutakin epämiellyttävää – turvottaa, mielialat heittelee ja olo ei ole todellakaan kovin kukkea, vaikka se naama kukkiikin. Sain tähän sopivaan saumaan testattavaksi MayBeautyn The Incredible Face Maskit. Olin lukenut muutamasta blogista tästä juttua ja pitihän se päästä itsekin kokeilemaan, kun tilaisuus tarjoutui.

Homma toimii siten, että postissa tulee pienet yksittäispakatut annokset naamioainetta, joka levitetään pakkauksen mukana tulevalla siveltimellä kasvoille. Tha Incredible Face Mask lupaa poistaa iholtasi rasvaisuuden, mustapäät sekä kuolleen ihon.

Naamion annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia riippuen siitä miten nopeasti aine kuivuu ihollasi. Tämän ajan voit viihdyttää perheenjäseniäsi säikyttelemällä ja tekemällä hassuja ilmeitä. Aine pureutuu kiinni ihoosi kuivuessaan.

Viimeinen vaihe on paras. Pääset repimään maskin kasvoiltasi, kuten repisit kuivunutta nahkaa tai rupea haavan päältä. Mulla on joku fiksaatio tällaiseen touhuun. Maskin repiminen sattui jonkin verran erityisesti viixien kohdalta, mutta tuntui kyllä hyvin vievän mukanaan kuolleen ihon. Iholle jäi rapsakan raikas olo, vaikka osa mustapäistä piti tiukasti kiinni paikastaan nenänvarressani. Tämän rituaalin jälkeen kosteutin ihoni hyvin ja jäljelle jäi mukaan freesi tunne iholla.

Mikäli haluat testata tätä tuotetta nyt 30 % alennuksella, niin klikkaa itsesi tästä ostoksille. Ostaessasi käytä koodia elinamask.

Suosittelemme