Treenipäiväkirja

Nahistunut olo

11.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Pääsiäisen jälkeen olisi voinut kuvitella, että on entistä enemmän energiaa ja intoa, mutta jotenkin oon ollut ihan nuupahtanut. Oon saanut itseni töihin nipin napin kymmeneksi ja silloinkin on tuntunut, että otsasta kasvaa ulokkeita. Eilen ei huvittanut lähteä edes salille, mutta lähdettiin silti. En ollut suunnitellut etukäteen mitä teen ja päätin tehdä jalkatreenin, koska olkapäät ovat siinä kunnossa, ettei yläkroppatreeniä pysty tekemään. Hierontaa odotellessa. Pitäis varmaan aloittaa Buranakuuri sitä ennen.

Mulla ei ole oikeasti mitään kerrottavaa. Eilinen treeni oli sitä perushuttua, mutta tein ilmeisesti jotakin oikein, kun tänään on hanuriosasto muistuttanut olemassaolostaan. Oon myös pyöräillyt ilolla työmatkoja ja haaveillut jatkuvasti maantiepyörästä. En ole uskaltanut googletella niitä, koska siinä vois käydä niin, että ostaa täräyttäisin sellaisen. Mulla onkin suunnitelmissa ylipuhua pikkusisko myymään omansa mulle. Se on tällainen.

Oonpa mä angstinen. Hyi. Nyt lopetan ja fiilistelen esimerkiksi sitä, että saan veronpalautuksia sen verran, että maksan niillä rahoilla itseni reissuun jouluksi ja rupean heti säästämään, että koko perhe pääsee mukaan.

Eilisen treeni
Kesto: 1 h 17 min
Syke: keski – 137 bpm, max – 170 bpm
Kalorit: 535 kcal

Lämmittelyt 15 min
Kyykyt 3 x 12, 60 kg
Jalkojen nosto 3 x 15
Maastaveto 3 x 15, 40 kg ja 50 kg
Pohkeet istuen 3 x 15, 30 kg 
Yhden jalan maastavedot 3 x 10/jalka, 20 kg
Vinoja vatsoja 10 kg jumppapalloa heilutellen puolelta toiselle
Hoovereita  2 x 60 sekuntia
Bulgarialaisia yhden jalan kyykkyjä 3 x 10, 20 kg
Loppulämmittely 15 min 

Kommentit (2)

Sitä se varmaan oli. Loman jälkeen on aina vaikeuksia päästä vauhtiin, kai tämä oli samaa…

Kiva kuulla, että siitä nettikauppavinkistä oli hyötyä!

Aurinkoista huhtikuuta sinullekin!

Sama pääsiäisen jälkeinen väsy täällä myös. Vaikka pääsiäinen oli mahtava, kerrankin ehti ulkoilla ja sai nukkua pitkään 🙂 Kiitos kun mainitsit joskus siitä nettikaupasta, josta tilasit urheilukamaa! Laitoin itse juoksukenkätilauksen menemään ja pienellä googletuksella löysin vielä ale-koodin jolla sai kaikesta -10% 🙂

Aurinkoista huhtikuuta!

Sitä se varmaan oli. Loman jälkeen on aina vaikeuksia päästä vauhtiin, kai tämä oli samaa…

Kiva kuulla, että siitä nettikauppavinkistä oli hyötyä!

Aurinkoista huhtikuuta sinullekin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *