Ajatuksia

Onnellinen olo

24.4.2013 Teksti: Elina Hovinen

Tulin hetki sitten lenkiltä. Oli taas sellainen ilta, etten meinannut millään saada itseäni liikkeelle, mutta puoli yhdeksän aikaan vihdoinkin sain itseni kämpästä ulos. Kannatti lähteä. Askel oli kevyt, samoin mieli. Oli kuplivan onnellinen olo. Pääsin merenrantaan ja onnellinen olo pyrki jo hyräilynä ja hymynä ulos. Taivaanranta värjäytyi mitä uskomattomimpiin väreihin. Otin juoksupyärhdyksiä ja tunnustelin, mitä käsi siihen sanoo (tuntui vähän ilkeältä). Vuorotellen pyrähdin juoksuun ja pysähdyin ottamaan kuvia auringonlaskusta. Oli kaunein auringonlasku taas vähään aikaan. Katsokaa itse.

Kaikki kuvat on otettu iPhone 5:lla.

Matka: 7,3 km

Kesto: 1 h 8 min

Syke: keski – 119 bpm, max – 161 bpm

Kalorit: 373 kcal

Kommentit (18)

Niinpä, ihanaa kun kesä tulee ja käsi paranee vaudilla. 🙂

Ihanaa, että lähdit ulos! Tuo energia vie sutaimo askeleen eteenpäin kuntouttamisessa.

Mulla välipäivä juoksusta. Maanantain mäet tuntuivat vielä eilenkin ahterissa.

Harvemmin sitä katuu lenkille lähtöä, saati sitten noin upeana iltana.

Et asukaan ihan Helsingin keskustassa? Hitto, enhän mä tiedä elätkö Helsingissä ollenkaan… No, maalaisena Päijänteen rannoilla elelevänä tyydyn toteamaan, että merenranta näyttää hienolta!

Ja käyn JOKA PÄIVÄ tsekkaamassa kuulumisiasi. En siksi, että pitäisin sua yli-ihmisenä, vaan koska olet kiinnostava. Elämääsi voi samaistua.

En asu, en. Espoon puolella asun, mutta kuitenkin ihan Helsingin kupeessa. Kyllä täältäkin löytyy ihania maisemia. 🙂

Kiva kuulla syitä, miksi tätä blogia luetaan. Kiva jos elämääni voi samaistua, se on tarkoituskin.

Itsellä on aina myös se lähteminen vähän nihkeää, mutta ei kyllä ole lenkin jälkeisen fiiliksen voittanutta :)! Hyvä siis että lähdit!

Mikä siinä lähtemisessä välillä on niin vaikeaa, vaikka tietää, että olo lenkin jälkeen on ihan toinen?

Voi vitsi, varmasti hieno fiilis!!

No niin oli! 🙂

ihania kuvia! aina kannattaa lähteä! 🙂

vaikka itse oon kyllä enemmän semmonen aamujuoksija. jos iltasella lähtisin, niin en varmaan nukkuisi koko yönä!

mutta hei, mä yritin tossa noita arkistojakin kaivella muttei osu silmää, mitkäs nuo sinun kuulokkeet on? näyttää aika hienoilta? mulla on ollut sellaset korvaan sullottavat, (hahah, en tiiä miten muuten niitä kutsua), nuo saattaisi olla paremmat jo ihan musiikkielämyksen suhteen?

Aamulenkit on mulle yleensä tahmeita, mutta aamupyöräilyt taas on ihan super ihania. Varsinkin kesäisin, kun on vielä vähän aamu-usvaa ja aurinko nousee. Ai että!

Oon tykännyt näistä isoista kuulokkeista, vaikka plug-in-kuulokkeet (just nuo tulppakuulokkeet) on myös hyviä, näistä kuuluu hyvin ja sulkee kyllä koko muun maailman ulkopuolelle. Kuulokkeet on Sonyn ja ostin nämä Clas Ohlssonilta 25 euron hintaan.

Mä ihastelin näitä kuvia jo Instagrammissa, aivan mahtavia! Mä oon jumissa kotona flunssan kourissa, ja kaikki tommonen menee nyt ihan ohi!

Voi flunssaa! Toivottavasti pääset nopeasti nauttimaan näistä ihanista kevätilmoista.

Tuli itse asuttua tuolla seuduilla, ja aina tuli ihailtua tuota auringonlaskua! Aivan mahtavaa! 🙂

Ihanaa, kun lähdit tosiaan ulos! Kyllä siitä vaan saa hirveästi energiaa ja jaksamista! Ja hih, olen niin iloinen sun puolesta, että sait pari juoksuaskeltakin otettua! 😉

Mä rakastan merta ja sitä näkyä kun aurinko laskee mereen.

Et usko kuin onnellinen voi olla kun saa juosta! Mä olin niin onnellinen! Ja olen, koska tämä on vasta alkua.

Moi Eltsu, pari postausta sitten sa kyselit, etta lukeeko tata sun blogia kukaan. Terkut Hongkongista, ma oon lueskellut sun blogia koko vuoden 🙂 Ihana lukea sun kuulumisia, ja valilla vilahtelee etta mita siella entisella-tulevalla tyopaikallakin tapahtuu. Sun blogi on valilla aiheuttanut mulle ihan hirveaa koti-ikavaa, nyt kun noista kuvista huomaa, etta siella on ihana kevat tullu viimein, ma en kesta! Se on niin ihanaa, kun valo lisaantyy ja lisaantyy. Joskus talven aikoihin ma olin taas hyvinkin onnellinen, etten ma ollut Suomessa, hah. Tsemppia olkapaan kanssa, ma oon ihan varma, etta sun omistautumisella kuntoutuminen onnistuu varmasti niin hyvin, kuin vain ikina voi onnistua. Kesalla varmasti tormataan, ma tassa just allekirjoitin uuden tyosopparin. Ja hei, ma oon jarkyttava kielipoliisi, enka lue blogeja, jotka vilisee yhdys sana virheita tai on huonosti kirjoitettuja, joten pointsit kotiin kielitaidosta. 🙂

No hei! 🙂 Kiva kun jätit kommentin. Mahtavaa saada sut kesällä takaisin. Täällä on nyt kevät ihan oikeasti, ei ole lunta enää (juuri) missään. Ihana kuulla, että läpäisin kielipoliisin testin. 😀 Vaikka kyllä tänne välillä jää ihan kamalia sanajärjestyksiä ja pilkkuvirheitä ja kaikkea, mutta aina ei jaksa viilata.

Ihania kuvia! 🙂 Niin kevät, ja lupaus tulevasta kesästä! 🙂 ps. Kiva, että sun kuntoutuminen etenee kivasti… hitaasti hyvä tulee! 🙂

Niinpä, ihanaa kun kesä tulee ja käsi paranee vaudilla. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *