Kauneus

ORIGINS nyt Suomessa

15.11.2016 Teksti: Elina Hovinen

Mä sain elämäni ensimmäisen kutsun kosmetiikkatilaisuuteen ja menin sinne kiinnostuneena ja innoissani. Kyseessä ei ollut mikä tahansa kosmetiikkabrändi, vaan nyt Suomeen vihdoinkin rantautunut luonnonkosmetiikkamerkki ORIGINS. Merkki on kosmetiikkapiireissä jo pitkään tunnettu, mutta itselleni luonnollisesti aivan uusi tuttavuus. ORIGINS-tuotteet ovat kauttaaltaan valmistettu luontoa kunnioittaen, pakkauksista lähtien.

Sain muutama viikko ennen tätä lanseeraustilaisuutta testattavaksi Originsin silmänympärysvoiteen sekä yönaamion. Minulla ei ole juurikaan kokemusta luonnonkosmetiikasta. Olen miettinyt pitkään, että aiheeseen pitäisi ehdottomasti perehtyä. Pohdin usein eri kemikaalien vaikutusta iholla ja minua huolettaa myös tyttärieni kemikaalien käyttäminen. Haluaisin opettaa teini-ikäistyvät tyttäreni tietoisiksi kuluttajiksi. He ovat jo aloittaneet tutustumisen meikkien maailmaan. Haluaisin tarjota heidän meikkipusseihin vain järkeviä ja turvallisia tuotteita. Nyt vain pitäisi ottaa selvää asioista.

Silmänympärysvoide

Moni suhtautuu meikkaamiseen aika intohimoisesti ja on innoissaan erilaisista uusista tuotteista. Itse suhtaudun ehostamiseen aika neutraalisti. Aloitin meikkaamisen vasta noin kymmenen vuotta sitten ja edelleenkin lähden usein liikenteeseen pelkkä kosteusvoide naamarissa. Minun kauneudenhoitorutiinini olivat melkoisen lapsenkengissä ennen pHformula -yhteistyötä. Tuon jälkeen opin huolehtimaan ihostani hiukan huolellisemmin ja siitä kiitoksena ihoni on ollut rutkasti paremmassa kunnossa sen jälkeen. Yritän tässä samalla parhaani mukaan opettaa tyttöjäni pitämään huolta ihostaan. Itse pesin kasvojani pitkään käsisaippualla ja kosteutin tyyliin käsivoiteella. Ensimmäinen kosmetologini meinasi vetää litsarin mulle tämän kuultuaan. 😀

Yövoide. Vuorottelen tätä tuotetta ja yönaamiota. Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa. Kunnollinen ihon kosteutus on mulle nykyään ykkösjuttu.

Vaikken ole meikkeihin ja eri purteleihin kovinkaan ihmeemmin perehtynyt, osaan sanoa mikä tuntuu iholla hyvältä ja mikä ei. Mikä toimii minulle ja mikä ei. ORIGINS lanseerauksesta sain mukaani vielä yövoiteen sekä kasvonaamion ja jonkin suihkeen, jonka funktiota en oikein ymmärtänyt (ehkä se on vain tuoksu?). Kaikki nämä testaamani ORIGINS-tuotteet ovat kyllä ihan huikean hyviä!  Erityisesti lempparini on silmänypärysvoide ja yönaamio, yllättäen nämä kaksi tuotetta taisivatkin olla juuri ne tuotemerkin eniten myydyt hittituotteet. Oletin, että tuotemerkin tuotteet ovat huippukalliita, toki kalliitakin tuotteita löytyy, mutta hintahaitari on keskimäärin 20-50 euroa, riippuen tuotteesta ja pakkauskoosta. Erityisesti silmänympärysvoide on sellainen, että se kyllä tuli jäädäkseen, silmänympärysvoiteen hinta on Stockalla 24 euroa. Voide on todella riittoisaa.

Vasemmalla puolella vihreä puteli on yönaamio, oikealla kasvonaamio. Taustalla harmaakorkkinen suihke, jota en osaa käyttää. 😀

Olin ajatellut, että luonnonkosmetiikka tuoksuu mullalta ja luonnokosmetiikkaa käyttävän tyytyä tuotteisiin, jotka toimivat ehkä vähän sinnepäin. Nämä tuotteet tuoksuvat ihanalta ja tekevät sen mitä lupaavatkin. Silmänympärysvoiteessa luki, että iho virkistyy nopeasti ja tuo raikkaan tuntemuksen iholle. Sen se tosiaan tekee!

Vielä pitäisi testata meikkivoiteita ja niitä varsinaisia meikkejä, kynsilakkoja ja muita. Vielä kun löytyisi tapaa piilottaa harmaat luonnollisesti.

Nyt kun olen päässyt meikkien maailmaan, kokeilen seuraavaksi kehuttua kasvonaamiota ja kerron siitä. Se tosin ei ole luonnonkosmetiikkaa.

*ORIGINS-tuotteet saatu, mielipidettä ei ole ostettu