Urheiluvälineet

Ostohyvitys.fi

25.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyöpostaus

Sain mahdollisuuden testata Ostohyvitys.fi-palvelua. Olinkin lukenut palvelusta muista blogeista, mutten ollut vielä ehtinyt itse tutustua siihen.

Rekisteröidyin sivuille facebook-tunnuksilla. Se tuntui helpoimmalta, niin ei tarvitse taas keksiä uutta salasanaa. Sitten olikin edessä järjetön määrä erilaisia verkkokauppoja, jotka tekevät yhteistyötä Ostohyvitys.fi-sivuston kanssa. Sivuston idea on siis maksaa hyvitystä ostoksistasi, joita teet sivun kautta. Saat siis rahaa ostohyvitys-tilillesi siitä, että ostat tuotteita tuon sivuston kautta.

Yllättäen rupesin kahlaamaan urheiluaiheisia verkkokauppoja läpi. Teki mieli ostaa kaikkea turhaa, mutta olin järkevä ja mietin mitä tarvitsen. Talvipyöräilykausi alkaa yllättävän pian, joten valitsin ostospaikaksi Chain Reaction Cycles -nettikaupan, josta olen joskus ennenkin tarjoushaukkana tilannut pyöräily- ja juoksukamaa. En välittänyt siitä, että tuon nettikaupan bonusprosentti oli aika heikko, koska tiesin, että hinnat ovat tuossa nettikaupassa sen verran edulliset.

Tilasin järkevänä tyttönä itselleni alla olevat tuotteet: maastopyörään talvirenkaat (tai siis yhden, kun en urpo tajunnut, ettei siinä tule kahta), ettei talvipyöräily jää ainakaan siitä kiinni ja lisäksi tilasin pyöräilykengät. Tarvitsen kahdet pyöräilykengät, koska mulla on molemmissa pyörissä erilaiset lukitukset. Aina pitää perustella kaikki ostokset, huomaatteko. 😀


Shimanon pyöräilykengät 66,99 euroa


Continentalin nastarenkaat 44.49 euroa /kpl ja nyt mä dorka tajuan, että olis pitänyt tilata kaks. No, saanpahan uudesta ostoksesta taas lisää bonusta.

Ostokset maksoivat yhteensä 111,48 euroa ja sain niistä yhteensä 2,7 euroa hyvitystä tililleni. Kuittaus hyvityksen suuruudesta tuli meiliin melko pian ostoksen tekemisen jälkeen.

Teille lukijoille on tarjous: Rekisteröitymällä sivustolle tämän linkin kautta, saatte 5 euron pohjakassan ostohyvitystillillesi.

Kommentit (2)

Hehe, niinpä! Hyvityshimossaan tilaa tilin tyhjäksi. 😀

Kiva kuulla, että on hyvät, tosin mun aiemmatkin on Shimanot, joihin oon ollut tosi tyytyväinen.

Mielenkiintoinen sivusto, tuohan on silkkaa säästöä – tai sitten ei. Riippuu miten hyvin pystyy kontrolloimaan itseään ja mielitekojaan! Minulla on nuo samat pyöräilykengät ja ovat olleet spinningkäytössä ainakin tosi hyvät, istuvat jalkaan hyvin ja en ole keksinyt mitään valitettavaa. Omani ostin Sportiasta ja ne maksoivat muistaakseni yli satasen, että melkoisen diilin olet tehnyt noissa kengissä jo! 🙂

Hehe, niinpä! Hyvityshimossaan tilaa tilin tyhjäksi. 😀

Kiva kuulla, että on hyvät, tosin mun aiemmatkin on Shimanot, joihin oon ollut tosi tyytyväinen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *