Pukeutuminen

Ostosmaniaa

15.3.2012 Teksti: Elina Hovinen

Pyydän jo etukäteen anteeksi tätä turhamaista lätinääni, mutta kun nyt on kevät ja mun vaatekaappi uusiutuu pitkästä aikaa ihan kunnolla. Ensimmäinen ostossatsi tuli tänään ja joo ja jee, tykkään. Räpsin hätäiseen kuvat, että Sarpukka pääsi makutuomaroimaan vaatteet toiselta puolelta pk-seutua. Tässä teillekin tuomaroitavaksi.

Uudet housut, kengät ja jakku

Tänään töiden jälkeen myös tätä.

Vapianossa evästä ennen shoppailukierrosta.

Ja nyt on se hetki, kun menee synttärilahjasuklaat kitusiin. Näin juhlallinen hetki. 😀

Kommentit (8)

Hurahtanu Heidi: Kiitos! Mäkin tykkään. Nuo kengät löytyi Ellokselta. 🙂

Oi kun kivoja uusia vaatteita! Miten onnistut tilaamaan semmoisia vaatteita mitkä on noin sopivia, omat kokemukset nettikaupoista on noin 100% pettymyksiä ja palautukseen menneitä :/

Ja ihan mielettömät kengät, jotain tuommoista on pakko munkin kevääksi ostaa 🙂

Nina R.: Kiitos! Ehkä mulla on vaan hyvä tsägä. Housujen koon osasin valita, kun mulla on jo yhdet. Kengistä oon erityisen iloinen, kun ne ovat sopivat.

Mun niin pitäisi kans kokeilla noita farkkuja.. Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi mennä sovittelemaan. Näyttää kyllä tajuttoman hyvältä sun päällä! 🙂

Jumahduin sitten totaalisesti lukemaan sun blogia ja luen jatkossakin. Suuri kiitos siis 🙂

Upeen näköset farkut! Oon pitkään miettiny että jos kokeilis samaa mallia, mutta ainut ongelma on mikä koko? Osaatko neuvoa voiko ottaa saman koon ko normaalistikkin farkkuja ostaessa?

niobe: Kannattaa kokeilla myyjän avustuksella. Voisin vaikka väittää, että tuosta mallistosta löytyy kaikille naisille sopiva malli.

Ange: Voi kiitos itsellesi! Kiva kun viihdyt! 🙂

Alanenn: Kiitos! 🙂 Mulla tuosta mallista menee normaalia pari tuumakokoa pienempi koko. Matsku on niin venyvää, että sovitettaessa sen pitää niin tiukka, että just ja just menee päälle. Nuo on ainoat farkut, jotka oikeesti istuu päälle myös vuoden kuluttua.

Ooh, ihan täydelliset kengät! Mistä semmoset saa?

Nämä vaatepostaukset on varsin kivoja välilä. :o) Niin ko nytki, niin hyviä ideoita sai taas (nimim. farkkukauppaan pitäs mennä).

Hurahtanu Heidi: Kiitos! Mäkin tykkään. Nuo kengät löytyi Ellokselta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *