Reseptit

Pain au chocolat eli suklaaleipä

Aloita viikonloppuaamut tällä ihanalla pain au chocolat suklaaleivällä. Valmistukseen tarvitset vain lehtitaikinalevyjä, tummaa suklaata ja kanamunaa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • lehtitaikinalevyjä
  • tummaa suklaata
  • kananmuna voiteluun

Valmistusohje

Pain au chocolat eli suklaaleipä maistuu parhaalta maitokahvin kanssa.

Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi ja laita keskelle pari palaa tummaa suklaata. Taita levyt kiinni ja nipistele saumakohta tiiviiksi.

Nosta leivonnaiset pellille leivinpaperin päälle siten, että sauma jää vasten peltiä. Nipistele myös päät kiinni ja voitele suklaaleivät kananmunalla.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

X