Pain au chocolat eli suklaaleipä
Aloita viikonloppuaamut tällä ihanalla pain au chocolat suklaaleivällä. Valmistukseen tarvitset vain lehtitaikinalevyjä, tummaa suklaata ja kanamunaa.
Ainekset
- lehtitaikinalevyjä
- tummaa suklaata
- kananmuna voiteluun
Valmistusohje
Pain au chocolat eli suklaaleipä maistuu parhaalta maitokahvin kanssa.
Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi ja laita keskelle pari palaa tummaa suklaata. Taita levyt kiinni ja nipistele saumakohta tiiviiksi.
Nosta leivonnaiset pellille leivinpaperin päälle siten, että sauma jää vasten peltiä. Nipistele myös päät kiinni ja voitele suklaaleivät kananmunalla.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous