Pukeutuminen

Päivän asu. Mitäh?

23.4.2013 Teksti: Elina Hovinen

Ihan ensiksi haluan kiittää… 😀 Eivaan ihan oikeasti, tulin tosi hyvälle mielelle teidän monista monista kommenteista. Mulla on kyllä harvinaisen ihania ja fiksuja lukijoita! Mä sain jotenkin ihan uutta puhtia tähän koko bloggaamiseen teidän kommenttien jälkeen. Bloggaaminen tuntuu niin paljon mielekkäämmältä, kun on vuorovaikutusta.

Nyt kun olen ollut sairaslomalla, olen pukeutunut ihan miten sattuu. Enimmäkseen olen kyllä hillunut verkkareissa tai trikoissa, mutta sitten myös farkuissa ja huppareissa. Töihin pukeudun normaalisti vähän eritavalla, siistimmin, yritän ainakin. Työkaverit voi kertoa, miten olen tässä onnistunut. Haha. Tänään mulla oli ihan wannabe teini fiilis, kun puin vaaleat farkut ja pinkit Converset jalkaan ja paitana miehen t-paita. En tiennyt olisiko mun pitänyt hävetä vai olla ihan pokerina. Olin varmaan molempia vuorotellen. Otinpa sitten ihan kuvia tästä ihmeestä. 😀

Eilen oli joulu, kun postipate toi mulle Stadiumista paketin, jossa oli kahdet bikinit ja olkihattu. Onneksi en ollut ehtinyt vielä ostaa kesäksi bikineitä, nimittäin molemmat bikinit oli mieleen ja täysin sopivat! Laitan minipienen kuvan bikineistä, jos vaikka innostuisin ihan kokonaisen postauksen bikineistä kirjoittamaan.

Kommentit (10)

Okei, hyvä tietää. 🙂

Kiitos kiitos! Hävettää laittaa noin paljon paljasta pintaa, siksi pienet kuvat. Jos saisin joskus jonkun ammattitaitoisen ottamaan itsestäni hienoja kuvia, niin voisin laittaa sellaisia esille. Noita kännykkäräpsyjä ei oikein viitsi isossa koossa laittaa.

vitsi neiti on hyvässä kunnossa! miten sä syöt tällä hetkellä? siis nyt kun ei ihan samoilla tehoilla voi treenailla?

ja ihana blogi sulla. mä käyn täällä kans usein, näin työpäivän lomassakin, rentoutumassa ja hakemassa inspiraatiota!

haaveissa myös eka maratoni, ajattelin yrittää tähtää ahvenanmaalle syksyksi, siellä kun en oo ikinä käynyt ja bonuksena ei ole paljoa mäkiä, hahaha… 🙂

Multa on tipahtanut muutama kilo, niin heti näyttää hoikemmalta ja lihaksikkaammalta. Jännä homma. Syön aikalailla samalla tavalla nyt kuin muutenkin, mutta vain vähän pienempiä annoksia. Pitäisi saada aikaiseksi ruokapostaus.

Kiva kuulla, että jaksat käydä täällä blogissa. 🙂

Ahvenanmaan maraton! Voi vitsi, miksi en ole tuota tajunnut. Se pitää kyllä ehdottomasti joskus kokea. Tsemppiä maratontreeneihin!

Ruokapostaus ois kiva! 🙂

Laitan toteutukseen mahdollisimman pian. 🙂

Pinkit Converset näyttää hyviltä, ei mitään teinimeininkiä 🙂 Mä aloin viime syksynä käyttämään komerosta löytyneitä punaisia Converseja, jotka olen saanut teininä, eli varmaankin ihan kasarin lopulla. Ovat vieläkin aivan passelit.

Kannatan myös ruokapostauksia!

Mä vähän vierastan tuota pinkkiä väriä, muuten kyllä Converset on aina kesäisin ahkerassa käytössä. 🙂

No vitsi, nyt pitää kyllä oikeasti ottaa se ruokapostaus asiaksi.

Hokasin, että heei multa puuttuvat ensi kesän bikinit…! Onko noilla Stadiumista tilatuilla palautusoikeutta??

Oon tosi laiska sovitteleen biksuja kaupoissa… 🙁

Mä luulisin, että ei ole palautusoikeutta, koska eihän muuallakaan bikineissä ja alusvaatteissa ole. Mutta mulle oma koko (38) oli just passeli. Bikinien sovittaminen on kyllä tuskaista puuhaa, ihan jo niiden pukukoppien peilien ja valojen takia. Puistatus.

Itseasiassa kaikilla verkkokauppaostoksilla (siis suomalaisilla) on kyllä palautusoikeus kuluttajansuojalain perusteella. Se koskee ihan kaikkia tuotteita. 🙂

Yritin kovasti klikkailla biksukuvia isommaksi, koska VAU mikä bodi!

Okei, hyvä tietää. 🙂

Kiitos kiitos! Hävettää laittaa noin paljon paljasta pintaa, siksi pienet kuvat. Jos saisin joskus jonkun ammattitaitoisen ottamaan itsestäni hienoja kuvia, niin voisin laittaa sellaisia esille. Noita kännykkäräpsyjä ei oikein viitsi isossa koossa laittaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *