Urheiluvälineet

Päivän pituus on 9 h 46 min

22.2.2012 Teksti: Elina Hovinen

Kevät tulee! Aamulla oli aivan ihana ilma. Aurinko oli näkyvissä jo ennen kahdeksaa! Oikein hätkähdin, kun näin sen möllykän nousevan taivaanrannasta. Pyöräilin innoissani töihin ja oli hyvä fiilis, kun eilisen treeni tuntui ihanasti kropassa. Hymyä jatkui iltapäivään, kunnes tuli kotiinlähdön aika ja ulkona pyrytti. En jaksanut lähteä taistelemaan tuonne kinoksiin, vaan hyppäsin bussiin. Ajattelin, että juoksen huomenna töihin ja pyöräilen illalla pois, mutta saas nähdä kuin käy. Huomenna illalla olen myös menossa ystävän kanssa joogaamaan sinne ihanaan Lakshmiin

Kun kerran tästä säästä jauhan, niin kuvia aiheesta.

Maanantain auringonpaiste

Tiistain lumipyry ja auraamattomat pyörätiet

Tämän aamun auringonnousu ja usva

Vuoren valtiaat

Tämä ilta on mennyt puhtaasti netissä surffaten. Etsiskelin uusia treenikamoja, mutta en kuitenkaan tilannut mitään.

Haluaisin Tarvitsen:

  • barefoot-juoksukengät
  • kevyttäkin kevyemmät ja kauniit salikengät
  • kivoja väljöjä värikkäitä treenipaitoja
  • hengittävän pitkähihaisen juoksupaidan
  • uudet pyöräilykengät
  • tuulihousut
  • treenihanskat
  • lifting strapsit

Nämä nyt ensimmäisenä. Sponsoreita odotellessa… 😀

Kommentit (6)

Oletko kokeillut barefootin ja vibran five fingersin eroja? Itse tykästyin meinaan vibrameihin tuplasti niin kovaa kuin barefooteihin. Suosittelen tsekkaan. Malleja vaan on Suomessa huonosti tarjolla mutta jos käy sovitteleen kaupassa oikean koon niin pystyy helposti tilaamaan ulkomailta halvemmalla mieluisat.

Ainakin mulla kaikki nykyiset treenivaatteet näyttää ihan tylsiltä ja kulahtaneilta talven jäljiltä (oletan sen johtuvan kovasta käytöstä, en omasta turhamaisuudesta) ja uudet kevätvärikkäät nettikaupoissa suorastaan huutaa mun nimeä (ja visa-kortin numeroa).

tiiti: Haha. Samat värikkäät huutelee mulla ihan samaa juttua.

Tylsiltä ja todellakin kulahtaneilta nuo treenivaatteet näyttää. Oon saanut pyörän penkin kuvan pariin trikoisiin. Ei sellaisilla voi salille mennä ja muutenkin tuntuu, että ulkoliikuntaan ja sisäliikuntaan pitää olla eri varusteet.

Mä olen joutunut asettamaan itseni urheilukauppakieltoon, koska menen siellä ihan sekaisin. Mies aina muistuttaa, että meillä on pyykkikone, että ei vuoden jokaiselle päivälle tarvita uutta jumppapaitaa. Mutta olen salaa ehkä eri mieltä.

Ja mitä tulee barefoot-kenkiin: suosittelen lämpimästi Vibramin FiveFingersejä. En ole pahemmin enää (märkiä syyskelejä lukuun ottamatta) tavallisilla lenkkareilla juossut tahi salilla käynyt. Ja mikä parasta, niiltäkin tuli taas ihania kevätvärejä 😀

Olen jaaritellut omassa blogissani ehkä kyllästymiseen asti FiveFingersien erinomaisuudesta, ainakin seuraavasti: http://www.lily.fi/juttu/maailman-parhaat-kengat

Olen mieki hipelöiny urheiluliikkeessä uusia treenivaatteita. Haluaisin uuen hiihtotakin, jotaki muuta ko nykynen musta (vaikka hyvä onki) – tahtoo pirteän värisen! Turkoosi tai joku limen vihreä vois olla kiva. Tai oranssi. :o) Lottovoittoa ootellessa taas..

Lotta Katariina: Mä oon nykyään aika hyvä perustelemaan kaikille mun hankinnoille jonkun järjellisen syyn. 😀 Nyt mä toivon, että mies ei lue tätä…

Kiitos vinkistä ja kiitos, kun linkkasit blogisi! 🙂

HHeidi: Mä oon ikionnellinen mun omasta uudesta pinkistä treenitakista. Piristää mieltäkin pirteä väri. 🙂

Oletko kokeillut barefootin ja vibran five fingersin eroja? Itse tykästyin meinaan vibrameihin tuplasti niin kovaa kuin barefooteihin. Suosittelen tsekkaan. Malleja vaan on Suomessa huonosti tarjolla mutta jos käy sovitteleen kaupassa oikean koon niin pystyy helposti tilaamaan ulkomailta halvemmalla mieluisat.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *