Urheiluvälineet

Pakkaskelin pyöräilykamat

3.12.2012 Teksti: Elina Hovinen

Aamulla lämpömittari näytti -16°C. Päätin jo eilen, että huomenna pyöräilen töihin, jos ei ole yli -20°C. Kotiin tullessa päältä kuorin seuraavat kamat.

Päähän pipoa ja kommandopipoa, käsiin hanskat. 

Tuulitakki, turvaliivi (aina vähän hävettää kiskoa tuo päälle, mutta on tuo tärkeä ja tarpeellinen), jalkoihin Pearl Izumin softshell-housut, joita ilman en voisi enää elää ja kenkien päälle windstopperit.

Naurakaa vain! Alta löytyy sarjassamme seksintappaja, eli Rukkan kerrasto. Superlämpimä ja ihana, mutta hui kuin ruma!

Kerraston alta löytyy Lidlin superhyvä kerrastopaita. Harmittaa, kun en ostanut tähän kuuluvia kerrastohousuja. Jos niitä tulee vielä, niin pakko kyllä ostaa. Paita oli kympin, housut 13 e.

Ja vielä löytyy yksi kerros, alta paljastuu koko elämän kirjon nähnyt Championin toppi, tuon vois oikeesti jo heittää roskiin, mutta onneksi vielä en ole heittänyt, koska aamulla ei muita osunut käsiin.

Näillä tarkenee! Tänään ei palellut edes varpaita.

Ihan hyvä maanantai muutenkin. Sisko oli vauvoineen kylässä.

Kommentit (9)

Heippa!

Mua kiinnostais tietää millaset renkaat sulla on pyörässä näin talvisaikaan? Oon ite pyöräilly päivittäin töihin keväästä saakka, kunnes lumen tultua joulukuun alussa se tyssäs kokonaan kun ei vaan päässy eteenpäin.. Arggh!

Nyt mietin nastarenkaiden hankkimista, onko sulla suositella hyviä?

Kiitos jo etukäteen! 😉

Kun pyöräilet töihin, käytkö töissä suihkussa vai miten menettelet siellä päässä. Kotiintultua on helmompaa selvitä tuosta pukeutumisestakin.

Olisin myös kiinnostunut siitä, miten työmatkaliikkujana hoidat suihkussa käynnit, meikkaamisen yms.

Anonyymi ja Marianne: Käyn töissä suihkussa. Meillä onneksi töissä on suihkumahdollisuus. Töissä säilytän pukuhuoneen kaapissa hygieniavälineet ja repussa kulkee päivän vaatteet. Kyllä tuossa pyöräillessä sen verran hiki tulee, etten voisi kuvitellakaan meneväni työpisteelle käymättä suihkussa. Kotona sitten sama rumba. Työlästä, mutta on sen arvoista. 🙂

Heip, mistä olet ostanut nuo byysat(Pearl Izumit)? 🙂

Madde: Sain ne mieheltä joululahjaksi. Hän on ostanut ne kuulemma Intsersportista. Netistä löytyy nimellä thermal cycling tight tai softshell cycling tight. Suosittelen! Ihan loistavat! Nyt haluaisin uudet, mut vitsit ne maksaa paljon. Veikkaan, että noita on vaikea löytää kaupoista, koska olin metsästänyt vastaavia aivan epätoivoisesti, mutta tuloksetta. Joten jos haluat päästä helpolla, niin tilaa netistä. 🙂

Lidlin kerrasto yllätti mut myös. OStin aikanaan kokeeksi paidan ja tykästyin. Viimeksi kun niitä oli taas valikoimissa, mies toi mulle pöksyt ja paidan. Ovat ihan täydelliset juoksukamojen alle!

Kiitos tiedosta! Itse asiassa etsiskelinkin housuja jo netistä ennen kommentointiani mutta löysin vain miesten versioita nopealla googlailulla. Metsästys jatkukoon 🙂

Madde: Mun housut taitaa kans olla miesten versiot. 🙂

Heippa!

Mua kiinnostais tietää millaset renkaat sulla on pyörässä näin talvisaikaan? Oon ite pyöräilly päivittäin töihin keväästä saakka, kunnes lumen tultua joulukuun alussa se tyssäs kokonaan kun ei vaan päässy eteenpäin.. Arggh!

Nyt mietin nastarenkaiden hankkimista, onko sulla suositella hyviä?

Kiitos jo etukäteen! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *