Silppua

Paljastelua

4.3.2012 Teksti: Elina Hovinen

Sainko otsikon perusteella sinut huijattua klikkaamaan tänne? Hähää. Sain Kukalta tunnustuksen, jonka tarkoituksena on saada mut kertomaan seitsemän random-faktaa itsestäni. Kukan Banabox sai mut repeämään. Mitä mä kertoisin?

1. Olen musiikin suurkuluttaja. Ei ole sellaista työpäivää, jolloin en kuuntelisi musiikkia. Kuuntelen puhelimen kautta Spotifysta musiikkia lähes koko työpäivän ajan, jos se on vaan mahdollista. Välillä se ei ole, jos tulee paljon puheluita. Omistan ainakin neljät kuulokkeet, joista yhdet isot luurit ovat aina töissä. Työkaverit ovat oppineet heittelemään mua klemmareilla tai huutelemaan mulle toimistomesen välityksellä, jos haluavat kommunikoida mun kanssa. Välillä mä pidän kuulokkeita pelkästään toisella korvalla, että olen kärryillä ympäristön tapahtumista.

2. Olen armoton säätäjä. Hukkaan useita tavaroita päivittäin. Tai en hukkaa, en vain muista mihin olen sen laittanut ja saan pienimuotoisia kohtauksia ennen kuin hukattu tavara löytyy. Perjantaina mulla oli hukassa toinen korkkari, en kiireessä ehtinyt löytää sitä, joten lähdin saappaissa. Etsiminen etenee aina samalla kaavalla: säikähdän, jupisen, kysyn mieheltä (syyttävällä äänellä, vaikka itse olen hukannut) missä se hukattu asia on, pengon, sinkoilen ympäri kämppää ja löydän.

3. Vihaan siivoamista, mutta rakastan järjestystä ja siisteyttä.

4. Mulla on aina lakatut kynnet. Multa löytyy kymmeniä puteleita kynsilakkaa, mutta valitsen lähes aina punaisen.

5. Olen ollut nyt elämäni pisimpään ilman herkkuja. Tänään 64. päivä ilman. On ollut aivan käsittämättömän helppoa. Lupasin vuodenvaihteessa olla 74 päivää herkkulakossa. Oon jo nyt päättänyt, että 14. päivä syön nuo synttärilahjaksi saadut käsintehdyt suklaat ja sitten jatkan lakkoilua ainakin karkkien osalta. Enää lakkoilu ei ole mikään juttu. Mä en vain syö herkkuja, that’s it. En kuitenkaan aio ryhtyä miksikään tiukkapipoksi, vaan jos mieli tekee, niin aion syödä, mutten halua palata samaan älyttömään mättämiseen kuin ennen. Siitä tulee vain paha olo. Edelleenkään en tee tätä minkään laihtumisen takia. Vuodenvaihteessa painoin 62,7 kg ja tänä aamuna 60,5 kg. Ihan oon lihoissa pysynyt. 🙂 Alimmillaan herkkulakon aikana oon painanut 59 kg. Tällä hetkellä mulla on hyvä olo mun kropassa.

6. Rakastan viikonloppuja ilman mitään erityisiä suunnitelmia. Nykyisin vietetään melkein kaikki viikonloput ihan vain perheen kesken. Laitetaan hyvää ruokaa, saunotaan ja löllitään sohvilla. Rakastan mun perhettä!

7. Juon joka päivä vähintänä 3 litraa vettä. Mulla on aina vesitörppö vieressä. Aina.

Laitetaan haaste kiertoon seuraaville: Sarpukka, Elisa, Suvi, Heidi K., ChoCo, Lotta Katariina ja tiiti

Kommentit (10)

Hehe, vai adhd? 😀 Voi tämän mun poukkoilun sillä tavallakin tulkita. 🙂

Mitä sä teet työksesi, jotain toimistohommaa ilmeisesti? 🙂

Anonyymi: Konttorirottana toimin. 🙂 Sen tarkemmin en halua työstäni kertoa blogissa.

Mulla on kanssa töissä aina kuulokkeet korvilla. Yleensä porukka tajuaa huutaa kovempaa tai tökkiä, mutta välillä sitä tulee unohdettua koko ulkomaailma. Yksi päivä havahduin siihen, että pomo seisoi mun takana, ties kuinka kauan oli siinä nököttänyt ja kattonut kun mä facebookkaan tai surffaan nettikaupoissa 😀

Kuinka pitkä sä olet?

Anonyymi, olen 171 cm pitkä.

Sama juttu musiikin kanssa. Ainut että en voi töissä itse kuunnella, muuten kyllä kaikkialla.

Positiivinen blogi, menee seurantaan. 🙂

Lotta Katariina: Tuttua tuttua. 😀 Mutta toisaalta, jos hoitaa työnsä hyvin ja välillä pitää taukoa facebookin kanssa, niin ei kai se katastrofi voi olla. Ja tätä kirjoittaessa sain taas klemmarista niskaani. 😀

Mog-: Kiva kommentti, kiitos! 🙂 Voisin muuten tehdä jonkun musapostauksen joskus. Jos sitä kautta sais udeltua teiltä lukijoilta musavinkkejä.

Kuulostat aika paljon adhd:lta loistavalla tavalla 🙂

Hehe, vai adhd? 😀 Voi tämän mun poukkoilun sillä tavallakin tulkita. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *