Juoksu

Panda lenkillä

18.9.2012 Teksti: Elina Hovinen

Kävin eilen pitkästä aikaa vähän pidemmällä juoksulenkillä. Lähdin tyytväisenä hupparissa ja trikoissa juoksemaan. Kuivalla kelillä varustus olisi ollut ihan passeli, mutta eilen tuli taas vaihteeksi vettä ihan kunnolla ja oli aika kova tuuli. Juoksu oli ihanaa! Kyllä juoksu on vaan mulle se ykköslaji edelleen. Aluksi ajattelin, että juoksen ihan kevyesti, mutta lämmettyäni innostuin ja loppumatkasta piti kiriä, kun olin luvannut miehelle, etten ole kauhean pitkään lenkillä. 

Pakko leijua tuolla nopeimmalla kilometrillä. Tuota vauhtia kun pinkois puolikkaan, niin tulis aika jees aika. En kyllä tuota vauhtia pysty pitämään, mutta viiden minuutin kilometriaikaa saattaisin pystyä pitämään puolimaratonin verran. Hmm. Milloin sitä juoksisi seuraavan puolikkaan?

Lenkin jälkeen näytin pandalta. Meikit oli pitkin naamaa, kun en älynnyt pestä niitä pois ennen lenkkiä. Paha näky, mutta onneksi ulkona oli pimeää.

Voi mun varvasraukat. Eilisellä lenkillä ne kipeytyivät taas. Pikkuvarpaissa ei ole enää kynsiä ja ihan kauhean rumat nuo on.

Matka: 17.1 km
Kesto: 1 h 38 min
Syke: keski – 152 bpm, max – 179 bpm
Kalorit: 837 kcal

 

Ps. Kiitokset Ninnille tunnustuksesta! ♥

Kommentit (6)

MissK: Rupean naputtelemaan nyt postausta tästä aiheesta. 🙂

Voi kiitos! <3

Sunnuntaina? 😉

Devis: Öh ja köh. Enkkareita ei sunnuntaina tehtäis, mut vois sitä juosta. Vieläkö sinne voi ilmoittautua? Mitä aikaa tavoittelet?

Musta sinne oli vielä jälki-ilmoittautuminen. Mä tavoittelen vain viimevuotisen parannusta, eli jotain 2:15 – 2:20 väliin osuva on varmaan ainoa realistinen tavoite. Ois ihan huippua nähdä!!

Devis: Ehkä mä jätän juoksut tällä kertaa väliin, on ihan tarpeeksi täyteen buukattu tämä kuukausi muutenkin. Mutta tuun mä vähintäänkin kannustamaan, kun lähtö on ihan tuosta meidän naapurista.

siis mikä on toi puhelimessa (?) oleva sovellus, mikä näyttää tuon matkan, ajan yms.? Mistä sen saa ladattua ja tarvitseeko mitään lisälaitteita yms.? Eli mittaako matkat ym. sateliitin kautta vai miten?

Mä en ole kauhean hyvä näissä, mutta toi olis kyllä ihan mielettömän hyvä!

kiitos taas kerran ihanasta blogista, on tää vaan niin ihana lukea ja SÄ olet ihana:)

MissK: Rupean naputtelemaan nyt postausta tästä aiheesta. 🙂

Voi kiitos! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *