Juoksu

Penikkataudin pelastajat alessa

18.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Multa on usein kysytty, voiko mun kautta ostaa suoraan Zero Pointin tuotteita. NYT VOI! Mut malta lukea hetki.

Olen ollut aktiivisesti Run for Good -porukassa keräämässä rahaa Lastensairaalalle  ja tähän kampanjointiin on olennaisena osana liittynyt Zero Pointin kompressiosäärystimien myyminen pilkkahintaan. Näissä tempauksissa kompressiosäärystimien tuotto on mennyt lyhentämättömänä Lastensairaalan hyväksi. Kiitos Zero Point tästä upeasta eleestä!

Itse löysin Zero Pointin tuotteet reilu vuosi sitten kärsiessäni toistuvasta penikkataudista, joka ei millään meinannut pysyä kurissa. Mun piti vähentää juoksuharjoituksia yhteen kertaan viikossa, koska penikat eivät vaan kestäneet sen kovempaa rasitusta. Kunnes löysin Zero Pointin kompressiosäärystimet. Juoksutekniikan hitaalla, mutta varmalla korjaantumisella on oma osuutensa asiaan, mutta enpä mä montaa lenkkiä ole sen jälkeen juossut ilman Zero Pointeja.

 

Kompressiosäärystimet vilkastuttavat verenkiertoa ja nopeuttavat aineenvaihduntaa. Säärystimet auttavat aktivoimaan takareidet ja pakarat juoksun aikana paremmin. Itse asiassa en osaa sanoa mikä näistä ominaisuuksista on niitä, jotka auttavat penikkatautiin, mutta vaiva on ollut enenevässä määrin poissa elämästäni, onneksi, joten olen vakuuttunut säärystimien tehosta. Säärystimiä käytetään nimenomaan treenin aikana. Sitten on myös kompressiosukkia eri tarkoituksiin. Treenin aikana käytettävät kompressiosukat on varsinkin näin syysaikaan juostessa ihan ehdottomat, nimittäin akillesjänne ottaa helposti itseensä kylmästä. Sen kanssa ei kannata ottaa riskejä, sanoi Vauhtisammakon Mikko.

Nyt voit ostaa itsellesi omat säärystimet tai sukat, nimittäin ensi sunnuntaihin (21.9.2014) asti Zero Pointin nettikaupasta saa -20 % alennuksen koodilla ZP-ENDORFIINIKOUKUSSA! Mene ja osta! Pääset nettikauppaan TÄSTÄ.

*Yhteistyössä Zero Point

Kommentit (12)

Voisi kai sitä joskus raottaa lenkkarikaapin ovea ja esitellä niitä. Musta tuntuu aina, että niitä on liian vähän, mutta on kai noita kertynyt ja aina on mielessä jotkut uudet… 😀

Hei, yritin käyttää kyseistä alennuskoodia verkkokaupassa. Koodi ei kuitenkaan toimi?

Koodin pitäisi toimia. Ainakin muilla on toiminut. Tsekkaa onko sulla evästeet päällä?

Mä selvitän. Laitan sulle sitten meiliä, kun tiedän enemmän.

Heippa, itselläni juuri kompressiosukat/-säärystimet juostessa laittaa pohkeet ihan h*lvetilliseen jumiin. Osaatko sanoa mistähän mahtaa johtua? Vitsi kun pystyisi itsekin käyttämään..toki lenkin jälkeiseen palautteluun ne on ihan hyvät.

Kuulostaa siltä, että ne on liian pienet. Mullakin säärystimet teki tuota, kun olin kerännyt kuorrutusta kesän jälkeen.

Hah.. se taitaa olla syynä täälläkin päässä x)

Tyhmä kysymys. Mutta kun sullakin on noita 2XU kompressiotrikoita ja kun ne on sen verta lyhyitä että nilkat jää paljaaksi niin käytätkö niiden alla sitten pitkää sukkaa vai miten ettei akillesjänteet saa kylmää?

Lyhyempien trikoiden alle laitan säärystimen tai pitkät sukat. 🙂

Jee kiitos alekoodista, tilaukseen lähti pinkit säärystimet! :))

Voisit joskus esitellä lenkkarit, monet eri tossut oli noissa kuvissa. Millä perusteella valitset ja onko eri tarkoituksiin hankittuja. Lyhyeen, pitkään, maastoon, radalle..

Voisi kai sitä joskus raottaa lenkkarikaapin ovea ja esitellä niitä. Musta tuntuu aina, että niitä on liian vähän, mutta on kai noita kertynyt ja aina on mielessä jotkut uudet… 😀

Jes kiitos! Aloitin vanhan harrastuksen jalkapallon uudestaan kuuden vuoden tauon jälkeen ja välittömästi palasi myös penikkavaivat. Noita sukkia mulla onkin jo, mutta nyt saan säärystimet pelisukkien alle! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *