Valokuvaus

Pihlajasaaressa

15.7.2011 Teksti: Elina Hovinen

Keskiviikkona pakkasimme koko perheelle yövaatteet mukaan ja lähdimme mumman veneelle, joka tällä kertaa oli Lauttasaaressa. Aioimme mennä illaksi Pihlajasaareen, joka on ihan lähellä Lauttasaarta. Nostimme purjeet ja kiersimme saaren. Samalla huomasimme, että horisontista lähestyy hirveät määrät kilpaveneitä ja tajusimme, että siellä on menossa purjehduksen EM-kilpailut. Ohjasimme veneemme äkkiä alta pois ja jäimme seuraamaan, mihin kilpaveneiden reitti menee. Puikkelehdimme rauhallisessa välissä alta pois ja saareen paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Pihlajasaari oli mulle ihan uusi tuttavuus. Olen kyllä tiennyt, että Helsingin lähisaariin kulkee reittiliikennettä, mutta en ole tajunnut käydä kuin Mustasaaressa. Pihlajasaari on näkemisen arvoinen paikka ja sinne pääsee lautalla näppärästi (aikuisten lippu 5,5 euroa). Se on lapsiperheelle aivan ihanteellinen aurinkoisen päivän viettopaikka. Meidän lapset ainakin nauttivat saaressa olemisesta ihan hirveästi. Ei tarvinnut olla edes leluja mukana, koska luonnossa oli ihan riittävästi ihmeteltävää.

Kilpaveneitä purjehtimassa kohti Hernesaarta

Pihlajasaari

Meidän perhe

Tytöt

Möhnötän parhaillaan sohvalla ja mietin, että menisimmekö salille koko perhe, vai Ikeaan lihapullille ja etsimään lastenhuoneeseen uusia verhoja, vai vuorotellen lenkille… Lomalaiskotus päällä.

 

Kommentit (3)

Eve: <3

Anonyymi: Kiitos todella paljon! Onpa ihana lukea tuollaista palautetta! <3 Hyvää kesää sinullekin!

Oi, tuo teidän tyttötrio <3 <3 !!

On kyllä pakko sanoa, että sun blogi on niin mahtava motivaation nostattaja, että en ihan oikeesti oo löytänyt mitään vastaavaa. Enkä tarkoita pelkkää liikuntaa, vaan syömistä, olemista, rentoutumista, kaikkea! Sun blogi ja sinä ootte mahtavia 🙂 Hyvää kesälomaa!

Eve: <3

Anonyymi: Kiitos todella paljon! Onpa ihana lukea tuollaista palautetta! <3 Hyvää kesää sinullekin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *