Kilpailu

Pimppaa sun luuri

21.8.2013 Teksti: Elina Hovinen

Sain yhteistyötarjouksen Caseapp.fi:stä, josta en voinut kieltäytyä. Sain mahdollisuuden suunnitella omaan puhelimeeni suojakuoret ja kokeilla, miten Caseapp-palvelu toimii.

Palvelu on superhelppo. Voit tehdä kuoret itse ottamastasi kuvasta. Voit vaikka piirtää kuvan ja palvelussa on mahdollisuus kirjoittaakin vielä kuvan päälle – ihan mitä ikinä vain keksit. Itse olin tylsä ja valitsin kuvaksi tämän hetken lempparikuvani ja läiskäisin päälle hyvää mieltä kuvastavia sanoja – valmis! Luonnosteluun ja tilaamiseen meni ehkä 10 minuuttia ja paketti oli kahden päivän päästä postilaatikossa. Voisiko olla helpompaa? Kuinka siistiä kun puhelimessa on kuoret, joita ei varmasti ole kenelläkään toisella?

Inspiraatiota voit hakea Instagramista hashtagilla #caseapp tai katsomalla sieltä profiilin @caseapp -kuvia.

Olen aivan lapsellisen onnellinen mun uusista kuorista. Tulen joka kerta hyvälle tuulelle kun kaivan puhelimen esille. Mun murut  ja kesä kulkee aina mukana.

Sain Caseappilta yhden lahjakortin arvottavaksi teille lukijoille. Voit osallistua arvontaan vastaamalla tähän postaukseen. Kerro kommentissa lyhyesti itsestäsi (saa kertoa pitkästikin) ja miksi luet blogiani (risuja ja ruusuja). Muista jättää sähköpostiosoite sille tarkoitettuun laatikkoon, silloin osoitteesi näkyy vain minulle. Arvontaan voi osallistua perjantaihin 30.8. asti.

Lue myös

Suosittelemme