Kauneus

Piristytäänkö yhdessä?

16.11.2011 Teksti: Elina Hovinen

Arvatkaas mitä? Mä keksin miten me voidaan piristyä tämän horrosmarraksen keskellä? Se tehdään niin, että mä haastan teidät jokaisen kokeilemaan jotakin ihan totaalisen uutta lajia kuukauden sisällä.

Kuva

Jokainen on varmasti joskus miettinyt jotakin tiettyä lajia, mitä haluaisi kokeilla, mutta keksii aina joitakin tekosyitä jättääkseen kokeilun väliin. Nyt kaiken kiireen ja pimeyden keskellä kannattaa ottaa aikaa itselleen ja haastaa itsensä. Oon melkeinpä varma, että siitä tulee vain ja ainoastaan hyvä fiilis ja mukavaa jännitystä arkeen. Nyt on muutenkin hyvä aika kokeilla jotakin uutta, kun kuntokeskuksissa ja muissa treenauspaikoissa ei ole kiirettä. Joulun jälkeen onkin sitten eri tilanne, kun alkaa kuntokeskukset räjähtää täyteen laihduttajia ja niitä, jotka aloittaa ”uuden elämän”. Se perinteinen next monday -juttu.

Kuva

Kuva

Mitä meinaatte kokeilla? Itse pääsen perjantaina kokeilemaan megazonea ja sen lisäksi aion kokeilla joogaa tai seinäkiipeilyä. Ilmoittautukaa ja innostukaa, joohan? Olisi ihanaa! Minutkin saa haastaa kokeilemaan jotakin. Haastan tässä julkisesti Heidi K.:n, Saran, Johannan ja Suvin. Haastetta saa ja pitää jakaa, jos se vaan toisi piristystä tähän synkkyyteen.

Kommentit (7)

-didi-: No kappas. Sinne mä sit suuntaan, kunhan ehdin.

Jemppu: Meillä oli työpaikan seinällä mainos miekkailukurssista ja harkitsin kurssille menoa, mutta en sitten rohjennut eikä aikaakaan tunnu oikein olevan. Sitten kun kaikki kolme ovat koulussa, niin ehkä mä sitten kokeilen kaikkea uutta ja jännittävää. 🙂 Toivottavasti jalka antaa myöden treenailla.

Jep, mukana ollaan! Nyt ko on tullu jo nuissa kuntokeskuksissa pyörähettyä tutustumassa niin vois koittaa jotaki uutta jumppatuntia. Kahvakuulaa tai spinningiä en ole kokeillu, enkä kinesistäkään. Siinäpä olis heti vapaalipuile käyttöä. :o)

Megazone ja seinäkiipeily on testattu, molemmat ihan superhauskaa! Me saatiin lahjaksi seinäkiipeilykurssi johon sisältyi se koulutus + 2 itsenäistä harjoittelukertaa. Jäi sitten menemättä keskenämme ja nyt on kaikki tiedot ja taidot unohtuneet, eikä uskalleta lähteä 😀

Mä lupaan kokeilla jotain uutta tuntia omassa liikuntakeskuksessa. BoxingCircuit, PowerYoga, BodyAttack ainakin on kokeilematta. Niitä siis testaamaan. 🙂

Jooga pelottaa mua jostain syystä ajatuksena, koska mä oon niin kankea taas, kun en oo yhtään venytellyt. 😀

Odotan innolla raporttia kiipeilystä. Toivottavasti menet kokeilemaan sitä niin, että sinulla on varmistaja mukana, muuten saat aika yksipuolisen kokeilun.. mainitsemattakaan siitä, että pääset kokeilemaan vain muutamia reittejä.

Jos haluat varmistajan ja päästä kokeilemaan.. niin itse tulee käytyä usein Areenalla 🙂 Mua voi nykästä siellä hihasta . tai eHihasta 🙂

Hurahtanu Heidi: Kivaa! Suosittelen kokeilemaan kumpaakin lajia! 🙂

Suvi: Tuu kertomaan sit tännekin, kun oot kokeillut uutta lajia. Mäkin oon kankea, mut ajattelen niin, että joogatessa venyy.

-didi-: Kiitos vinkistä! Missä on Areena? Hmm. Voisin tulla kokeilemaan sinne tai Salmisaareen. Pitää otta nyt vain asiaksi mennä kokeilemaan. Pitää saada mukaan joku valokuvaustaitoinen, että saan kuvia blogiin.

Areena eli kiipeilyareena Salmisaaressa 🙂

Jee!

Itse taanoin hurahdin seinäkiipeilyyn ja aina olen kokenut omanlaistaan viehätystä ei niin normaaleihin lajeihin.

Mielelläni otan vastaan tämän haasteen. Tosin lajikokeiluni alkaa vasta tammikuussa, kun menen miekkailukurssille! Jännää.

Noin neljä vuotta sitten aloitin kyseisen lajin, mutta en ennättänyt olemaan mukana 1½h pidempään sillä akillesjänteeni ilmoitti ettei ole vielä valmis moiseen liikuntta. Nyt siis uusi yritys ja toivotaan että tällä kertaa voin jatkaa pidempään.

-didi-: No kappas. Sinne mä sit suuntaan, kunhan ehdin.

Jemppu: Meillä oli työpaikan seinällä mainos miekkailukurssista ja harkitsin kurssille menoa, mutta en sitten rohjennut eikä aikaakaan tunnu oikein olevan. Sitten kun kaikki kolme ovat koulussa, niin ehkä mä sitten kokeilen kaikkea uutta ja jännittävää. 🙂 Toivottavasti jalka antaa myöden treenailla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *