Ruoka

Punttijumppaa ja puddingia

11.7.2013 Teksti: Elina Hovinen

Hups. Miten tässä nyt näin kävi, että tuli yhtäkkiä näin pitkä postaustauko? Tämä viikko on vaan hujahtanut nopeasti ja ollaan yhtäkkiä jo keskiviikossa. Viikko alkoi sillä, että työmatkalla pyörän takarengas puhkesi kunnon pamauksen kanssa. Olin onneksi jo melkein perillä, piti kävellä vain kaksi kilometriä. Ilta meni sitten Motonetissä uusien renkaiden hakureissulla ja sen jälkeen vielä kävimme vaihtamassa työpaikan parkkihallissa pyörään uudet renkaat alle. Pyöräilin vielä kotiin uusilla sileämmillä renkailla, teinkin tuolla reissulla vauhtiennätyksen. Tällä kertaa 8 kilometrin matkaan meni 16 minuuttia. Ostin tosiaan Motonetistä aivan naurettavan halvat sisä- ja ulkokumit. Yhteensä neljälle sisäkumille ja kahdelle ulkokumille tuli hintaa 32 euroa. Tilaan kunnolliset renkaat myöhemmin. Mutta kannattaa ehdottomasti käydä tuolta hakemassa, jos ei mieli laittaa yli 40 euroa pelkkiin kahteen ulkokumiin.

Kärvistelin kaksi päivää töissä ilman rillejä. Päänsärkyhän siitä seurasi.

Tiistaina kävin taas tekemässä olkapääohjelman. Samalla reissulla tein jalkojakin. En malttanut olla kokeilematta mitä vasen käsi sanoo treenaamiseen. En vaan jaksa ja pysty olemaan treenaamatta molemmilla käsillä, ellei ole aivan pakottavaa syytä. Mikään ei turhauta niin paljon kuin se, etten voi taaskaan treenata täysipainoisesti. Toki mulla on edelleen kuntoutus oikean käden kanssa kesken, mutta olen pystynyt jo tosi paljon tekemään ja juuri kun alan olla niissä painoissa kiinni, joista lähdin leikkaukseen, niin vasen alkaa hankalaksi ja pitäisi himmata. Ei kiinnosta. Liikkeiden tekeminen ei varsinaisesti käy kipeää, tuntuu sellaista vaimeaa särkyä ja jomotusta, mutta salilta kotiin pyöräillessä tuntui kun kädestä häviäisi voima ja jomotus voimistui. Jouduin vähän väliä ottamaan käden ohjaustangosta ja lepuuttaa sitä. Ei kyllä ole kovin normaalia. En näköjään myöskään pääse tästä aiheesta yli. Lupaan unohtaa asian viikoksi ja palaan tähän sitten, kun olen kysynyt lääkärin ja fyssarin mielipiteen. Turhaan mä tätä yksikseni pyöritän.

Olkapääliikkeet tehty, niin kamerakaan ei enää pysy paikoillaan.

Ihana maastaveto! Ihan mun lemppariliike. Tällä kertaa tein suorin jaloin.

Alkulämmittelynä pyöräilin salille. Tein kuntoutusliikkeet: penkkipunnerrus käsipainoilla 10 kg/käsi, pystypunnerrus käsipainoilla 6 kg/käsi, kulmasoutu 6 kg/käsi, ylätalja 35 kg, vipunosto sivuille hitaasti 3 kg/käsi, lisäksi tein vatsoja jalat naruissa, kyykky 50 kg, suorin jaloin maastaveto 60 kg, jalkaprässi 100 kg, jalkojen nosto, sivuvatsat selkäpenkissä, varpailleennousut Smithissä 60 kg, loppulämmittelynä pyöräilin kotiin.

Kesto: 1 h 5 min
Syke: keski – 127 bpm, max – 155 bpm
Kalorit: 398 kcal

Päivällinen

Aamupala

Aamupala 2

Sain blogin kautta Fastin puddingeja testiin ja tänään vihdoinkin sain kuvattua ne. Pitihän tuota mansikkavalkosuklaapuddingia testata heti paketin saavuttua.

Vanilja-mustikka-pudding


Manskikka-valkosuklaa-pudding

Nämä yllättivät kyllä ihan positiivisesti suklaapuddinginkokeilun jälkeen. Se ei tosin ollut Fastin. Nämä Fastin puddingit jäykistyivät heti sekoittaessa eikä tarvinnut minuuttikaupalla tuskissaan odottaa jääkaapin ovessa roikkuen, että milloin ne on valmiita. Maku oli yllättävän hyvä, vaikka tietysti maistui siltä miltä nyt proteiinipuddingin voi kuvitella maistuvan. Näissä oli tuttu herapirtelön maku, mutta erityisesti mustikka-vanilja oli mun mieleen ja hujahti suuhun marjoilla tuunattuna aika rivakkaan. Pahin herkunnälkäkin katosi. Uskon, että nuo puddingit katoavat tuolta kaapista nopeammin kuin herapirtelöt. Mä en jotenkin niitä osaa juoda, tykkään enemmän syödä. 😀