Valokuvaus

Romanttinen iltapäivä rantahuvilassa

27.11.2011 Teksti: Elina Hovinen

Vietimme tänään perheemme pikkujouluja ja naimisiin karanneen siskon yllätyshääjuhlaa Villa Pentryssä Espoon Nuottaniemessä.

 

Villa Pentry on ihana idyllinen kartano meren rannalla. Ilma oli aika karsea. Tuuli aivan järkyttävästi ja vettä satoi vaakasuoraan. Pääsimme ruokapöytään, joimme alkuglögit ja sitten tuli sähkökatkos. Onneksi villassa oli kynttilöitä ja ruoka oli valmista. Iltapäivä oli aika täydellinen: söimme, lauloimme, jutustelimme ja nautimme olosta lähes kolme tuntia kynttilöiden loimussa välillä kuunnellen ihastuneina tuulen ulvontaa ja ukkosen jyrinää. Sähköt tulivat päälle siinä vaiheessa, kun olimme eteisessä vetämässä takkeja päälle.

Kommentit (5)

Choco: Jokaisessa vuodenajassa on oma hohtonsa, jos vaan osaisi repiä sen hohdokkuuden irti niistä.

En ollut huomannut uutta blogiasi, joten kiitos vinkistä, kyyläämisiin. 🙂

Ah, ihanan idyllisen näköistä! Varmasti ihana päivä teillä ollut ja siskollesi jää kaunis muisto yllätyshääjuhlasta.

Ihana on paikka ja kynttilöiden valossa vieläkin ihanampi!

Mullakin on hieno muisto sieltä!Olin siirtolaisena omalta työpaikaltani toisessa yksikössä vuoden,lähtiessäni pois sen vuoden päätyttyä minulle järjestettiin juhla Villa Pentryssä.Sain hienon illan päätteeksi mahtavan lahjan,minulle ojennettiin tyhjä afrikkalainen kori,johon kaikki työyksikköni ihmiset panivat marmorisen munan positiivisten sanojen saattelemana.En koskaan unohda tuota juhlaa,niitä munia samassa korissa hellin ja hoivaan kuin lintuemo omiaan,ne annettiin niin voimauttavasti minulle.

Villa Pentry on onnellisten muistojen huvila monelle ihmiselle !

Suvi: Tuolla oli vielä idyllisempää livenä, mutta mun kuvausinto ja -taito oli hukassa tuona päivänä. Päivä oli tosi ihana! Lapsetkin muistavat varmasti tuon pitkään.

Rapu: Ihana muisto! Tuo on hyvien muistojen paikka selvästi. 🙂

Voi miten ihanan tunnelmallista! Tuonne tahtoo hänkin <3.

Kaikki aina kehuu kesää, mutta kyllä syksyn ja talven pimeydessäkin vain on sitä jotain…

Ps. Ele – huomasithan uuden blogisivuni? Siirryin Lilystä takaisin tavis-maailmaan, joten käyhän lukemassa kun tää yks morsmaikku sekoaa (ja auta mua puvun valinnassa) :D.

Choco: Jokaisessa vuodenajassa on oma hohtonsa, jos vaan osaisi repiä sen hohdokkuuden irti niistä.

En ollut huomannut uutta blogiasi, joten kiitos vinkistä, kyyläämisiin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *