Juoksu

Run for Good: Tyttöjen Kymppi

22.5.2014 Teksti: Elina Hovinen

Vielä kerran muistutan teitä tulevan sunnuntain Naisten Kympistä ja sen yhteydessä juostavasta Tyttöjen Kympistä. Tyttöjen Kymppi on yksi Run for Good -tapahtumasarjan juoksutapahtumista. Muista tulevista tapahtumista tulen vielä infoamaan lähempänä.

Tyttöjen Kymppi on tarkoitettu alle 28-vuotiaille naisille ja tytöille. Juoksuun voi vielä viikonloppuna jälki-ilmoittautua (lauantaina klo 12-16 ja sunnuntaina klo 10). Osallistuminen maksaa 35 euroa, josta 4 euroa menee Uudelle Lastensairaalalle.

Olemme Run for Good -porukan kanssa tapahtumassa sunnuntaina myymässä meillä jalassa olevia Zero Pointin -kompressiosäärystimiä. Kompressiosäärystimet tuo jalan kudokseen painetta, joka tehostaa verenkiertoa. Oman kokemukseni mukaan tämä vähentää penikkataudin riskiä. Lisäksi säärystimet tuntuvat miellyttäviltä jalassa.

Tule ostamaan meiltä omat sähäkät sääret 25 euron hintaan. Zero Point on lahjoittanut meille myyntiin kuvissa näkyviä säärystimiä, joiden koko tuotto menee Uudelle Lastensairaalalle. Hienoa!

Kuvat: Ilkka Vuorinen, Musta & Valkoinen

Run for Good facebookissa
Run for Good Instagramissa
Run for Good nettisivut

Kommentit (6)

Ei mulla kyllä oo oikein mitään hyvää vinkkiä. Itse käytän niitä mitä mulla nyt on.

Mistäköhän oot ostanut noi sun juoksushortsien alla olevat shortsit? 🙂 Niitä tuntuu olevan tosi vaikea löytää juuri tuon pituisena! Aina on liian lyhyttä tai liian pitkää…

Shortsit on H&M:stä. Jostakin alerekistä löytyi kympillä. Stadiumissa on kans vastaavia, mutta ne ovat kyllä aavistuksen lyhemmät.

Kysymystä pukkaa.

Oletko käyttänyt Zero Point kompressio sukkia?
Säärystimet vai sukat, kumman hankkimista suosittelisit?

Moikka! Mulla on molemmat. Tykkään säärystimistä enemmän, koska niissä on parempi kompressio ja tykkään myös siksi, koska niitä ei ihan joka kerta tarvitse pestä, kun riittää, että sukat heittää pesuun.

Moikka ! Olisko sulla jotain hyviä vinkkejä että minkälaiset olis hyvät pikkarit juoksuhousujen alle ? Olen jo jonkin aikaa koittanu löytää erimallisia ja metriaalisia, mistä kannattais käydä ettimässä ? Stringit ? hipsterit ?

Ei mulla kyllä oo oikein mitään hyvää vinkkiä. Itse käytän niitä mitä mulla nyt on.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *