Yhteistyöpostaus

RunForest

16.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

Oletteko kuulleet uudesta juoksuvarusteita myyvästä nettikaupasta RunForestista? En minäkään ollut ennen kun sain heiltä yhteydenoton. Kävin kävin tutustumassa nettikauppaan ja tykästyin. Nettikaupassa on keskityttyy määrän sijasta laatuun ja hyvään palveluun. RunForestissa on vakuuttavia merkkejä myynnissä ja olin erityisen ilahtunut siitä, miten nopeasti tilaamani paketti saapui. Tykkään myös sivuston toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä.

RunForestista löytyy kaikki parhaimmat juoksuvarustemerkit – Adidas, Asics, 2XU, Mizuno, Saucony…

Itse sain tilata testinä yhden tuotteen. Tilasin 2XU:n trikoot.

Tämä on muuten juoksijalle hyvä liike. Boksille nousut yhdellä jalalla ja polvi ylös.


Kuvat salilta, koska kyllähän juoksijankin täytyy pitää huolta lihaskunnosta. Yksipuolinen treenaaminen ei ole koskaan jees.

Mulla oli jo ennestään yhdet 2XU:n trikoot, mutta ettei niitä tarvitsisi koko ajan olla pesemässä, niin halusin toiset. Nämä on ihanat jalassa. Tosi napakat, muttei liian kireät. Pitää kaikki heiluvat napakassa paketissa. 😉

Ps. Tilaa satasella tai yli, niin ei tarvitse pulittaa postimaksuista mitään.

Kommentit (11)

Ei niistä paista läpi. 🙂

Mikä koko sulla on noissa 2XU-trikoissa? Näkyykö ne läpi?

Mulla on M-koko ja se on silti aika napakka. Niken trikoissa mulla saattaa olla osassa jopa 36 ja Adduissa 36 on mulle sopivampi kuin 38. Vaikka 38-kokoinen mä yleensä ottaen olen.

Kiitos!
Luulen että M-koko voisi olla mullekin paras, sillä käytän yleensä kokoa 38. Nämä trikoot näyttää ainakin sun päällä tosi hyvältä!

Eikä näistä näy läpi. Mies yleensä kertoo, jos trikoot ovat läpikuultavat. Sellaiset jää kyllä kaappiin, en halua pyllistellä trikoissa, joista paistaa alushousut läpi.

Kiitos vielä tästäkin infosta! Kokeilin äskettäin erään toisen merkin kompressiotrikoita, ja niistä paistoi pikkarit läpi – harmi, muuten olisivat olleet mainiot. Juoksin muuten kerran lähes kokonaisen maratonin sellaisen daamin takana, jolle kukaan ei ollut kertonut, että kangas oli läpikuultavaa…

Oon muuten tosi iloinen, kun kirjoitat taas enemmän juoksusta!

Pakko vielä kotona testata ja varmistaa, ettei näistä todella paista läpi. 🙂

Se on pahan näköistä, jos kaikki tavarat ja tarvikkeet on tyrkyllä.

Kiitos, mä oon tosi iloinen, että pystyn juosta! 🙂

Ei niistä paista läpi. 🙂

Kehitysehdotuksena, että olisi kivempi lukea joskus muutakin kuin yhteistyöpostauksia. Totta kai on kiva jos on yhteistyökumppaneita ja on ihan ok välillä niistä kirjoitella, mutta nykyään tuntuu että väh joka toinen postauksesi on mainos. Tykkään lukea sun blogia, yks lemppareista:) mut semmosii peruspostauksia ois kivempi lukee enempi. Kaikella hyvällä siis!

Kiitos palautteesta! Mulla on ollut huono omatunto tästä jatkuvasta mainostamisesta. Nyt tuntuu kaikki yhteistyöpostaukset osuvan samaan sumaan. Jatkossa kiinnitän huomiota, ettei vastaavaa tapahtuisi. Ei se ole itsellekään mielekästä postata pelkkiä mainoksia.

Kiitos vielä tyylistä, jolla asian kerroit. 🙂

Huopalahdentien-Paciuksenkadun liikennevaloissa kiinnitin huomiota, että stringit paistoi mustien pyöräilyshortsien läpi!

Hei, jännä että samasta ip-osoitteesta tulee kaikki tämäntyyliset kommentit. 😉

Ja varmistan vielä, että minkäväriset stringit? Minkä merkkiset pyöräilyhousut?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *