Elämäntyyli

Saaristopäivä

5.8.2013 Teksti: Elina Hovinen

Sunnuntaina oli jälleen täydellinen lomapäivä. Lähdimme koko perheen voimin Espoon saaristolautalla Isoon Vasikkasaareen. Aivan paras tapa viettää kaunis kesäpäivä. Näin oli tainnut muutama muukin ajatella, sillä saaristolautta oli aivan täynnä porukkaa. Ilma oli uskomattoman lämmin ja siksikin saaristo on paras valinta kuumalle päivälle. Saaressa ei ole koskaan liian kuuma ja aina pääsee veteen vilvoittelemaan.

Tytöt pelasivat Arvaa kuka -peliä.

Melkein kuusivuotiaallakin voi olla uhma. ”Olisin halunnut ottaa pelin mukaan uimaan.” ”En menekään uimaan, koska siellä on levää.”


Tämän marjanpoimijan kanssa matkan teko oli aika hidasta, kun jokainen mustikka piti poimia suuhun.

Suosittelen kokeilemaan! Tuli ihan sellainen olo kuin olisi kauempanakin.

Kommentit (4)

Mua häiritsee sama ja enemmän se, että nuo vaakakuvat on niin pieniä. Sitten jos pystykuvat olis samankokoisia, niin ne olis ihan jättimäisiä. Dilemma!

Ei vitsi miten ihania kuvia! 🙂 Ihanan leppoisa kesäfiilis välittyy näistä. Ja sä vaan oot aina ilo silmälle – mikä mimmi!

Kiitos kiitos, kaunokainen!

Ai niin ja – tää on naurettavaa – mut mua aina häiritsee kamalasti, kun kuvat on erikokoisia. Siis pysty- ja vaakakuvien tuo vaakasuunnan koko on eri. Voisiksä harkita sitä, et ne olis leveyssuunnassa yhtä leveitä? 😀 😀 😀 (pienet on ongelmat mullakin, onneks!)

Mua häiritsee sama ja enemmän se, että nuo vaakakuvat on niin pieniä. Sitten jos pystykuvat olis samankokoisia, niin ne olis ihan jättimäisiä. Dilemma!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *