Ruoka 5.2.2014

Safkaa maanantaista sunnuntaihin

Teksti: Elina Hovinen

Pari viikkoa sitten julkistettiin Gullichsenin pariskunnan toinen keittokirja. Safkaa – Parempaa arkiruokaa -kirja sai pikkusiskon Safkaa maanantaista sunnuntaihin. Sain kunnian olla mukana kirjan julkkareissa ja maistamassa taivaallista lammaslootaa. Paikalla oli paljon ihania ihmisiä ja tunnelma oli vähintäänkin katossa.


Ihana Hanna, heimosisko!

Kuvat tähän asti: Dorit Salutskij

Tällaiseenkin hauskaan tyttöön sain tutustua – Vivian Valpuri


Jarski

Nata

Minä ja Jarski – hiussamikset 😀

Tosi ihania ihmisiä, uusia tuttavuuksia ja paljon naurua! Kiitos, mulla oli kivaa teidän kanssa!

Lapset keittokirjaa selasivat kirjaa innolla ja merkkasivat meileisensä reseptit kirjanmerkeillä. Nyt vain pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin toteuttaa se mistä olen pitkään haaveillut, nimittäin opetella uusia ruokia ja rohkeasti heittäytyä ruoanlaiton maailmaan. Se maailma kiinnostaa mua kovasti, mutta itseluottamus puuttuu täysin. Meidän safkaa -ohjelman katsominen on valanut muhun uskoa, että ehkä mäkin osaan laittaa hyvänmakuista ruokaa, jos vain uskaltaisin kokeilla. Lapset söisivät ihan varmasti hyvää ruokaa, koska he eivät ole enää kovin nirsoja ruoan suhteen. Esikoisen keliakia asettaa pieniä haasteita reseptien soveltamiseen, mutta eiköhän kaikki ole sovellettavissa. Olisiko tämä alku, kun sain kirjankin ihanilla omistuskirjoituksilla omaan keittiööni? On se. 🙂

Kommentit (4)

Niinpä! Ei se onneksi vaikeaa ole nyt kun tuotteet alkaa olla tuttuja ja vältettävät selvillä.

Voi apua mitä kuvia! Ihania! Kiitos sulle kaunokainen seurasta, oli ilo tutustua! 🙂

🙂 No kuule, niin oli. Toivottavasti törmätään taas joskus.

Voi onneksi resepteistä saa todella helpolla gluteenittomia vain raaka-aineita vaihtamalla. Itsekin keliaakikkona on jo monet vuodet kaikki tehty gluteenittomina, vain pastat ja leivät on erikseen. :>

Niinpä! Ei se onneksi vaikeaa ole nyt kun tuotteet alkaa olla tuttuja ja vältettävät selvillä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *