Terveys

Sairastupa

4.1.2013 Teksti: Elina Hovinen

Nyt se lapsissa kiertänyt tauti on minullakin. Eilen töissä olo tuntui heikolta, kurkku oli kipeä ja keuhkoja kuumotti. Illalla nousi kuume. Juuri kun olin viime kuun Evitassa kehuskellut, etten ole koskaan kipeä. Kuumetta ei kovin paljoa, mutta kaksi astetta enemmän kuin normaalisti, kyllä se tuntuu. En muistanut tämän olevan näin hirveää. Joka paikkaa särkee ja hyvä kun jaksan pitää silmiä auki.

Ollaan koko viikko hilluttu yövaattessa aamusta iltaan ja katottu hirveä määrä leffoja. Mä kävin eilen töissä, mutta muut päivät on tullut tiiviisti vietettyä sohvalla. Kyllästyttää. Ensi viikko on oltava normaali viikko, ihan jo senkin takia, että isommilla tytöillä alkaa koulut.

Toivottavasti te pysytte terveinä!

Kommentit (6)

Elisa: Mulla on kans korvat lukossa ja pää tuntuu ihan utuiselta koko ajan. Tänään muuten mulla rusahti korvat auki. Ihan kiva kuulla taas kunnolla. Jospa kohta olisimme molemmat taas pelikunnossa! 🙂

Voi eii! Pikaista paranemista sinne, ja jaksamista!

Voi ei mikä typerä sairaus, pah. Tsemppiä sinne ja sekoittakaahan auringonhattu-uutetta reippaasti tilkkaseen lämmintä vettä – work’s like a charm! 🙂

Pikaista paranemista! Ootte jotenkin hellyyttavia noissa kuvissa 🙂

haamu, kiitos paljon, eiköhän tämä ala olla loppusuoralla! <3

Hannele, niinpä! Ihan hanurista! Eihän meillä mitään auringonhattu-uutetta ollut tähän hätään. Pitääpä muistaa ensi kerralla.

Anonyymi, kiitos! 🙂

Ei olla täälläkään täysin terveenä..Aina kun tuun kipeeks, niin tuun harvoin (max. 1-2krt/v) kunnolla kipeeks. On siis vähän flunssaa, eli kurkku kipee, nenä vuotaa ja korvat _täysin_ lukossa, mutta kuume ei nouse, ei sitte millään! Kuume ois sinänsä jopa parempi, sillä se tappais sen pöpön nopeemmin ja siten parantuisin luultavasti parissa päivässä – vaikkakin ne pari oiskin sitten täysin koomailua.

Ja tää korvien lukkiintuminen on se mikä mua ärsyttää aivan valtavasti. Oon lähes puolikuuro ja korvissa vaan ”humisee”.

Toivottavasti tää on pian ohi ja saan viettää mun seuraavan loman ilman sairastelua – sairastan aina lomalla.

Se tunne, kun korvat oikee rusahtaa auki <3 Se on niin mieletöntä, että odotan sitä nytkin malttamattomana!! 😀

Elisa: Mulla on kans korvat lukossa ja pää tuntuu ihan utuiselta koko ajan. Tänään muuten mulla rusahti korvat auki. Ihan kiva kuulla taas kunnolla. Jospa kohta olisimme molemmat taas pelikunnossa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *