MINÄ, Elina

Olen Elina (1981) kolmen kouluikäisen tyttären äiti. Olen vasta aikuisiällä löytänyt liikkumisen ilon ja sitä kautta saanut onnistumisen kokemuksia ja tärkeitä hengähdyshetkiä raskaiden elämänvaiheiden keskellä.

Minulle sydäntä lähellä on luonto ja liikkuminen yhdessä lasteni kanssa. Blogissani en koskaan paasaa enkä kerro miten kenenkin tulisi elää, liikkua tai syödä. Yritän välittää oman aidon innostuksen asioista ja purkaa sanoiksi omia oivalluksiani elämästä. Minulle parasta palautetta on se, kun joku lukija kertoo löytäneensä oman liikkumismuotonsa blogini ansiosta.

Rakastan kirjoittamista ja valokuvausta urheilun lisäksi. Perhe on minulle kaikki kaikessa. Kirjoitan blogissani erilaisia juttuja arjestani. Välillä se on liikkumista, välillä luonnon kauneuden ihmettelemistä, rakkautta, ihmissuhteita ja joskus arkisia vinkkejä.

Teen mielelläni yhteistyötä tuotemerkkien ja palveluiden kanssa, jotka sopivat ideologiaani ja joiden takana pystyn tukevasti kahdella jalalla seisomaan. Teen tilauksesta artikkeleita, valokuvauskeikkoja ja ideoin sosiaalisen median markkinointikampanjoita. Ota yhteyttä, jos haluat tehdä kanssani yhteistyötä:

endorfiinikoukussa@gmail.com