Juoksu

Saunomista, sääskenpuremia ja juoksua

12.7.2012 Teksti: Elina Hovinen

Maanantaina lähdettiin leirintäalueelta kiertelemään Ahvenanmaata. Saatiin leirintäaluenaapureilta vinkki mennä katsomaan kukkulan päällä oleva kahvila ja joku halpismarket ja nämä kohteet lähdettiin tarkistamaan.

Meidän ihanat matkaseuralaiset

Meidän perhe

Koko seurue

Västerviken

Piti äkkiä taikoa lapsille ruokaa. Tuorepastaa, avokadoa, tomaattia, tuoresipulia… 

Museolaiva Pommern

Parkkipaikka muuttui fudiskentäksi tyttöjen odotellessa meitä.

Tiistai meni maleksiessa kaupungin katuja. Odotimme vain, että pääsemme laivaan. Alkoi olla jo pientä turnausväsymystä asuntoautossa olemiseen. Laivareissu meni aika kivuttomasti. Taas oli paljon kaikenlaista ohjelmaa laivalla. Olimme kaikki todella väsyneitä. Mä nukuin päiväunet laivan sohvalla. Turussa hypättiin omaan autoon ja ajeltiin mökille, perässä ajoi asuntoauto, jonka kyydissä nukkui meidän kuopus. Perille päästyämme lämmitimme vielä saunan. Saunoimme puoli kolmeen asti. Kävin yöuinnillakin ja saunoessa tipahdin lauteelta, kun lähdin sulkemaan auki jäänyttä kuumavesihana ja astuin alimman jakkaran reunalle ja se keikahti. Nyt on mojova mustelma reidessä. Onneksi en kaatunut kiukaaseen.

Ihanaa olla mökillä, vaikka ilmat eivät suosikaan ja vaikka kaikki olemme ihan sääskenpuremilla. Kävin eilen pitkällä lenkillä. Juoksin 20 kilometriä. Ihanaa! Oli vaan aika pelottavaa juosta isojen teiden varsilla, kun ohi viuhui autoja satasen vauhdilla. Jouduin käyttämään lenkillä navigaattoria, koska pikkuteillä ei ole risteyksissä tienviittoja enkä aina tiennyt kumpi on se päätie, jota mun piti jatkaa. Muistatteko, kun kerroin, että olen ilmoittautunut Helsinki City Marathonille? Nyt vähän jännittää pystynkö osallistumaan ja pysyykö jalat kunnossa. Toistaiseksi näyttää ihan hyvältä.

Juoksu
Matka: 20,3 km 
Kesto: 2 h 3 min
Km-aika: 6:05 min
Syke: keski – 143 bpm, max – 174 bpm
Kalorit: 1035 kcal

Kommentit (2)

Sanna: Kiva kuulla! 🙂 Lomailu on ihanaa, toivottavasti sinäkin saat lomailla!

Kaikki sun postaukset on vaan niiin ihania ja sellasia hyväntuulisia! <3 Näitä on aina niin kiva lukea. Tulee itsekin paremmalle tuulelle ja saa motivaatiota liikkumiseen. (Sekä alkaa kaivata lomaa. 😛 ) Ihanalta kuulostaa teidän lomanne! 🙂

Sanna: Kiva kuulla! 🙂 Lomailu on ihanaa, toivottavasti sinäkin saat lomailla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *