Ajatuksia

Sekalaisia kuulumisia

31.5.2013 Teksti: Elina Hovinen

Vitsi miten kiva viikko ollut. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta se tässä kai parasta onkin. Perus arkea ja loman odottelua. Mä lähden tosiaan lauantai-iltana kohti Oulua. Mies ja lapset lomailee saman viikon, mutta eri maisemissa.

Mulla on purjehduspakkailut ihan vaiheessa. Kävin tänään sentään hakemassa Lauttasaaresta Maritimista muutamia juttuja veneeseen ja huomenna pitää hakea vielä muutama juttu lisää. Äidin jalka on tänään onneksi selkeästi parempi. Vähän rupee jo jänskättämään purjehtimaan lähtö, koska en ole yhtään ehtinyt päästä fiilikseen. Tässä on niin miljoona asiaa vielä ennen lauantaita. Lasten koulut päättyy (kevätjuhlamekot, opettajien lahjat), blogin muutto (muistattehan!), pakkailut ja hankinnat purjehdusta varten (kaikki tekemättä) ja vielä on varmasti jotakin, jonka olen unohtanut. Mutta tämä on niin mua. Miljoona asiaa ja kaikki ihan kesken, mutta saan aina kuitenkin kaiken aikataulussa valmiiksi. Stressin kanssa tai ilman, mutta hommat hoituu.

Blogi tosiaan siirtyy lauantaina uuteen osoitteeseen http://endorfiinikoukussa.fitfashion.fi/. Toivottavasti muutto sujuu ilman ongelmia ja ensimmäinen postaus uudessa blogissa ilmestyy viimeistään lauantai-iltana junasta matkalla Ouluun. Blogin facebookia ja instagramia voi seurailla, molempiin varmasti päivitän kuulumisia.

Ihan noin pieleen en askella, olin just kääntynyt. Käytiin tänään miehen kanssa kahdestaan iltalenkillä. Lapset jäivät kotiin siksi aikaa katsomaan piirrettyjä.

Juoksimme aivan tosi rauhassa, mutta siltikään lenkki ei tuntunut hyvältä. Penikat vaivaa. Voi kirosana, että ottaa päähän. Pakko varmaan myöntää, että nuo barefoot-kengät eivät sovi mulle tai sitten mun askellus on niin virheellinen, etten vain osaa. Argh. Ärsyttävintä tässä on se, että ne tuntuu ihanilta jalassa ja niillä on hyvä juosta, mut penikat ei vaan kestä. Vaikka maratoniin on vielä tosi pitkä aika, niin silti vähän jo mietityttää, mitä mä tämän kenkäasian kanssa teen. Pitäisi nyt nopeasti hommata kengät, jotka sopii mulle, että ehdin juosta ne sisään. Mitä mun kannattaisi tehdä? Mennä askelklinikalle? Opetella juoksemaan päkiällä? Juoksukoulu? Mitä?

Voi tuota mun kättä. Ihan naru.

Lenkin päälle vielä kuminauhan venyttelyt.

Matka: 8,3 km
Kesto: 57 min
Syke: keski – 138 bpm, max – 152 bpm
Kalorit: 465 kcal