Yhteistyöpostaus

Selviytymiskoru

16.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Sain jokunen viikko takaperin blogin kautta ranteeseeni uuden korun. Koru on nyt osa minua. Ihan kuin se olisi aina ollut siinä. Käytän aika vähän koruja, mutta minulla on molemmissa ranteissa koru, joista kumpaakaan en riisu koskaan pois. Vasemmassa kädessä on hopeinen papuketju ja oikeassa tämä Naimakka-selviytymiskoru.

Selviytymiskorusta tuli heti toinen voimakoruni. Hopeisen rannekorun ostin itselleni vaikeassa vaiheessa muistuttamaan siitä, että minäkin olen tärkeä ja tästä selviytymiskorusta tuli symbolisesti ja nimensä mukaisesti selviytymiskoru. Sain sen niin osuvaan aikaan, keskellä elämän myrskyä.

Tämä koru on siis Naimakka-merkin paracord-köydestä punottu rannekoru. Koru ei ole vain symbolisesti selviytymiskoru, vaan sillä voi esimerkiksi ripustautua roikkumaan kallion kielekkeeltä. Paracord-köyden kantavuus on noin 250 kiloa. Rannekoru vain pitäisi purkaa tätä käyttötarkoitusta varten. Kuvittelen itseni Lara Croftina jonnekin kiipeliin ja tosi smoothisti pelastaudun sieltä laskeutumalla köyden avulla alas. Äläkä naura siellä.

Mä rakastan tätä korua, niin symbolisesti kuin ulkonäkönsäkin vuoksi. Toivottavasti koru ei ala haisemaan ollessaan mukana kaikissa hikisissäkin tilanteissa. Pesen korun aina suihkussakäydessä, joten toivotaan, että en joudu riisumaan korua vielä pitkään aikaan.

Vastaavan korun voit tilata täältä. Naimakka-rannekoruja myy myös Partioaitta.

*Yhteistyössä Naimakka

Kommentit (8)

Kiitos ihana Nella! Meillä on sama lempiväri. 🙂 Unelmointi on todellakin sallittua ja suorastaan pakollista. Unelmille siivet. Joo!

Voimakoruilla on kummasti todellakin voimauttava merkitys. Itse hankin itselleni vaikeana aikana Ideakorulta hopeisen rannerenkaan johon on taottu teksti ”memento vivere” muista elää. Tuota korua katsoessa muistan että minä ja minun hyvinvointi on tärkeää, jos en itse pidä itsestäni huolta niin henkisesti kuin fyysisesti ei sitä muutkaan puolestani voi tehdä.
Voimia sinulle elämän myllerryksiin. ♡

Niin on. Jotenkin se on niin konkreettista, kun se muistutus on koko ajan ranteessa. Kiitos paljon! <3

Tosi hieno koru.

Mä tykkään kans tosi paljon!

Mulla on koirien hihnat tuota paracordia, eikä ne haise vielä millekään. Kovassa käytössä olleet puolisen vuotta. Materiaalina siis ilmeisen hyvä, koska kaikki aiemmat kangashihnat alkaa löyhkäämään kosteuden vuoksi aika pian. Ja tämä ei, vielä ainakaan 🙂

Okei, hyvä tietää! 🙂

Tuo koru on upea ja väri on täydellinen. Ihastelin näitä viimeeksi Partioaitassa käydessäni! Kelpaisi omaankin ranteeseen. 🙂

Ja hei, unelmointi on sallittua! Mä niin näen sut Larana pelastamassa itsesi tai perheenjäsenen tuon korun avulla.

Kiitos ihana Nella! Meillä on sama lempiväri. 🙂 Unelmointi on todellakin sallittua ja suorastaan pakollista. Unelmille siivet. Joo!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *