Ajatuksia

Sitähän sä kysyit.

22.1.2012 Teksti: Elina Hovinen

Kiva viikonloppu takana. Eilen pääsimme katomaan Putousta livenä. Mutta sitä ennen siivosimme, vietimme leppoista lauantaita ja ehdin käydä lenkilläkin. Oli tosi kiva kokemus olla Putouksen studiossa. Nauroin niin paljon, että poskilihakset meinasivat krampata. Paikan päällä oli jotenkin vielä hauskempaa kuin kotona, vaikka ohjelmasta tykkään muutenkin.

Putouksen jälkeen menimme kaveripariskunnan kanssa syömään.

Hartaan fondue-evästyksen jälkeen kävimme vielä parissa paikassa ja lopulta hipsimme hotelliin nukkumaan.

Aamulla väsytti niin paljon, että missasimme etukäteen hehkutetun hotelliaamupalan. Korjasimme tilanteen hakemalla kotimatkalla… häpeällistä… pitsat! Ei vaan voinut mitään. Herkkulakko jatkuu silti. Oon loppupäivän pinnistellyt, etten kajoaisi lasten karkkeihin.

Äsken tulimme miehen siskon luota vaalinvalvojaisista. Meitä oli paikalla 12 äänioikeutettua ja hajontaa oli neljälle eri ehdokkaalle, mutta sulassa sovussa seurasimme tilanteen kehittymistä. Olihan siinä tietysti välillä napakkaa sanailua, mutta hyvässä hengessä. Mä olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. Vielä pitää kaksi viikkoa jännittää, vaikka onko tässä oikeastaan jännitettävää. Mutta tämä tulos jo kertoo ihanasti siitä, että Suomen asenneilmasto on muuttumassa parempaan suuntaan.

Tässä teille politiikkaa, tsih.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FA5jsa1lR9c&w=420&h=315]