Treenipäiväkirja

Sotilas Ele

20.11.2011 Teksti: Elina Hovinen

Perjantaina pääsin Megazoneen sotimaan. Oli ihan hullun hauskaa! Mä olin niin innoissani. Sinkoilin ympäri mestaa sellaisella teholla, että mulla on nyt ollut pohkeet ihan kipeinä.

Paikka oli siis Salmisaaren liikuntakeskuksessa

Ensin katsoimme ja kuuntelimme ohjeet. Megazonessa sotiessa ei saa kiroilla, ei tetsata, ei käydä toisiin käsiksi eikä juosta. Mitä sotimista se sitten on? 😀

Sotajoukko valmiina taistoon.

Miten mä hommaa kuvailisin? Meitä oli kolme joukkueellista sotilaita ja piti osua laserilla toista joko rintaan, aseeseen, olkapäihin tai selkään ja pisteitä sai myös toisten tukikohdan tuhoamisesta. Meillä oli kaikilla eriväriset vilkkuvat liivit, joista sammui valo, kun sinuun osuttiin. Pelissä olisi ollut muitakin eri variaatioita, mutta emme ottaneet niitä käyttöön. Oli siisti leikkiä agenttia. Mä innostuin sen verran, että sain koko porukasta toiseksi eniten pisteitä.

Tulokset. Mun aseen nimi oli Olympia.

Tuonne pitää kyllä päästä uusiksi.

Lauantai-illan löhöilyn keskeytti hirveä pauke, joka ei meinannut loppua. Menin ikkunaan ja paukkeelle löytyi syy – ilotulitukset. En kyllä vieläkään tiedä miksi täällä oli ilotulitus.

Skype-puhelu siskolle Italiaan ja illalla veljelle Englantiin. Onneksi nykyään yhteydenpito on helpompaa. Molemmille lupauduin muutama päivä sitten neulomaan villasukat. Pikkusiskon kirkkaanpunaiset sukat ovat postitusta vaille valmiit, veljen toinen sukka on yli puolessa välissä.

Viikonloppu on ollut jälleen kerran tosi rentouttava ja kiva. Tänään oli lasten oikeuksien päivä, tämän tiedon lapset olivat valistuneesti bonganneet telkkarista. Lapset päättelivät, että tänään on ”lapset määrää” -päivä ja he päättivät, että tänään tehdään pitsaa. Sitä ennen kävimme uimassa siskon ja hänen lasten kanssa. Keskimmäinen harvahammas ui jo pitkähköjä matkoja, mutta uskallusta ei vielä ole uida ihan itsekseen. Kuopus sukeltelee vähän liiankin rohkeasti. Esikoinen ui täyttä päätä ihan hirmu hienosti ja tekee ”merikieppejä”. Oli tosi mukava käydä uimassa. Pitäisi ottaa tavaksi. Arkena uimahallissa mahtuisi varmaan paremmin pulikoimaan, yt se oli ihan täynnä porukkaa. Illalla meillä kävi vielä kaksi ystäväperhettä kylässä pitkästä aikaa. Mukava ilta!

Voi nakki! Mun pyörä jäi perjantaina töihin sen Megazonen takia enkä saanut aikaiseksi hakea sitä. Taidan kävellä töihin aamulla. Juoksu ei vieläkään luonnistu. Jalka kipeytyi torstain bussipysäkille juoksemisesta ja tänään uimassa sammakkopotkuista. Loukkaantumisesta on nyt kulunut reilu kaksi kuukautta. Kauankohan toipumiseen vielä menee?

Kommentit (2)

Anna: No nyt minullekin selvisi tämä. 🙂

Itsekin hämmästelin kummaa pauketta, kun odotin Tapiolassa bussia lauantaina. Myöhemmin kuulin, että ilotulitukset olivat olleet Tapiola-päivän loppuhuipennus. 🙂

Anna: No nyt minullekin selvisi tämä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *