Urheiluvälineet

Stadium + Lielahti

18.10.2012 Teksti: Elina Hovinen

Eilen ei ollut mikään tavallinen keskiviikko. Työpäivän jälkeen lähdimme Sarpukan kanssa täpinöissämme kohti Tamperetta ja Stadium Lielahden avajaisia. Sarpukka on opiskellut Mansesterissa, niin hän otti heti luontevasti matkanjohtajan roolin.

Tutkapari Ele & Sarpukka

Junamatka meni mukavasti jutellen ja kännyköitä räpläillen. Mä oon vaan niin innoissani tuosta uudesta Galaxy SIII:sta ja Sarpukka toimi vanhana Samsungin käyttäjänä mun mentorina. 😀

Bussin odottelua

Lielahden Stadium+

Ei ollut vaikea löytää paikalle, kun oli valonheittimet ja lyhdyt.

Oli kyllä jänskät fiilikset mennä tuollaiseen tapahtumaan, koska en ole pahemmin missään vip-kekkereissä pörrännyt. Onneksi heti ovella näin tutut kasvot. Oli tosi kiva tavata ihana ja aito Heidi K. 

Myymälä oli ihan mielettömän iso ja hieno. Lielahden Stadium on Suomen suurin. Valikoima oli ihan mieletön. Kuola valui ja kyselinkin, että saako jo ostaa. Valitettavasti kassat eivät olleet vielä käytössä. Siellä oli ihan mielettömän hyviä tarjouksia, joten tamperelaiset, menkää sinne! Toisaalta ihan hyvä, että ostoksia ei päässyt tekemään, nimittäin ostolakko olisi mennyt pieleen. Olemme Sarpukan ja Marsen kanssa tämä kuukausi ostolakossa.

Kenkiä, kenkiä, kenkiä. Näitä mä näköjään eniten himoitsin, koska muuta en ole malttanut kuvata, kun olin niin täpinöissäni.

Tapahtuman valokuvaaja kertoi mulle jotain ihan uskomatonta: Mark II:lla pystyy ottaa videokuvaa!! Oon niin innoissani tästä, ettei mitään rajaa. Uusi maailma aukeaa, kuulkaas, kunhan pääsen testaamaan.

Paikalla oli Basson Tampere Unitedin Klaus ja Antti soittamassa levyjä.

Olipas kivat kemut.

Kotimatka oli yhtä selviytymistä. Väsytti aivan tolkuttomasti ja Helsingissä jouduin odottamaan seuraavaa bussia lähes puoli tuntia. Olin kotona vasta kahden aikoihin.