Treenipäiväkirja

SUP @Hietsu

16.7.2014 Teksti: Elina Hovinen

Meillä oli tänään FitFashionin naisten kanssa blogimiitti. Tällä kertaa ei pönötetty missään kahvilassa, vaan tavattiin meille kaikille luontaisesti treenauksen merkeissä. Monna oli ystävällisesti saanut organisoitua meille EriMoverin kanssa treenihetken Hietsun rannalle.

Mukana meitä oli Monna, meikä, Aino, Kia, Jenni ja Natalia.

Timi piti meille kuivan maan opastuksen ja varsinaisen tunnin merellä meille piti Sonja.

Luvassa oli siis minun toinen kosketus SUP-melontaan. Saimme aluksi kuivalla maalla opastuksen tekniikkaan ja turvallisuuteen, jota ennen saimme tehdä pienen alkulämmittelyn täyttämällä kaksi SUP-lautaa.

Tämä SUP-kokemus oli siinä mielessä erilainen, koska emme meloneet oikeastaan ollenkaan matkaa, vaan teimme pienimuotoisen treenin suhteellisen kovassa tuulessa. Meloimme kuin heikkopäiset lyhyttä matkaa vastatuuleen ja heti kun hellitti melomasta, niin lauta liiteli onnellisesti laineilla takaisin rantaa kohti. Meloimme siis aina vähän matkaa eteenpäin, että saimme tehtyä lihaskuntoliikkeitä ja taas sama uusiksi. Tunnin nimi oli Sup Balance, joka on sekoitus joogaa ja lihaskuntotreeniä.

EriMoverin laudat olivat todella vakaat, koska olivat myös todella isot. Tuo lauta on suunniteltu nimenomaan joogaamiseen ja tandem-melomiseen.

Siellä me sitten alkuhaparoinnin jälkeen kyettiin jopa tekemään soturi-poseja, punnerruksia, aurinkotervehdyksiä ja kyykkyjä.

EriMoverin tyypit löydät Hietaniemen uimarannan reunalta lautoinensa. Alkeiskurssi maksaa 50 euroa henkilöltä ja tunnin lautavuokra maksaa 20 euroa/hlö. Tarkemman hinnaston löydät täältä. Heidän kauttaan voi vuokrata puhallettavia lautoja vuorokaudeksi (100 euroa) tai kokonaiseksi viikonlopuksi (250 euroa).

Sopivasti bongasin juuri Grouponin diilin kyseiseen paikkaan.

SUPpailu oli tälläkin kertaa tosi kivaa ja vielä kivempaa se oli porukassa. Tällä kertaa olin jotenkin varmemmilla otteille liikkeellä ja sain jopa kehuja mun tekniikasta. 🙂 Jee! 🙂 Suosittelen kyllä kokeilemaan SUP-melontaa, on se sen verran hauskaa. Ajattelin lähteä tyttötrion kanssa myös kokeilemaan lajia tässä kesäloman aikana.

@suphietsu @erimover #summersup #erimover #suphietsu