Treenipäiväkirja

Suunto Ambit2 S White – rakkautta!

27.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

Jotenkin niin hyvä fiilis vieläkin maratonista ja muustakin. Ilo kuplii sisällä ja se purskahtelee pintaan. Eilen oli ihan huikea päivä. Lähdin töistä hieman aiemmin Suunnon lehdistötilaisuuteen kuulemaan uudesta Suunto Ambit2 S White -sykemittarista. Kyseessä on naisille suunniteltu sykemittari. Varsinainen kaunotar, joka sisältää silti tiukkaa tavaraa. Tällä kertaa naisille suunnattu sykemittari ei tarkoita karsittuja ominaisuuksia kauniissa paketissa.


Hinta 399 euroa (sisältää sykevyön)

En ole vielä ehtinyt tutustua kaikkiin kellon ominaisuuksiin, mutta nyt jo laite on saanut minut rakastumaan itseensä. Olette tainneet jo sisäistää sen tosiasian, että olen parantumaton hifistelijä ja tekniikkafriikki. Haluan olla ensimmäisten joukossa testaamassa uusia tekniikkahärveleitä. Tykkään tutustua uusiin ohjelmiin, tässä mielessä mulla ei ole epämukavuusaluetta. Mä tykkään siitä.

Sen sijaan epämukavuusalueelle joud pääsin, kun lehdistötilaisuus alkoi tanssitunnilla. Mut hei, se oli hauskaa, vaikka olen edelleen ihan surkea tanssimaan. Tanja, kyllä mä vielä lähden sinne tanssitunnille sun kanssa.

Ominaisuuksista sen verran, että kyseessä on GPS-mittari, joka siis piirtää kartalle missä liikuskelet ja kuinka nopeasti. Mittariin voi joko ladata muiden tekemiä reittejä tai suunnitella itse reitti ja kello auttaa navigoimaan perille. Mittari mahdollistaa eri lajien vaihtumisen vauhdissa, esim triathlonisteille aika huippu ominaisuus. Mittariin voi syöttää paljon eri lajeja ja kellon näyttöjä voi kustomoida mieleisekseen. Paljon on vielä tutustuttavaa, mutta kertoilen ominaisuuksista lisää, kunhan olen tutustunut lisää.

Kellon takana on luonnollisesti joukko upeita naisia. Kuvassa kaksi niistä. 

Tänään oli ensimmäinen päivä uuden ihanaisen valkoisen kellon kanssa. Oih. En meinannut päästä töihin ollenkaan, kun kuvasin kelloa joka käänteessä, tosin maantiepyörä asetti omat haasteensa, kun viime viikolla paikattu takakumi oli yön aikana tyhjentynyt. Jouduin kikkailemaan maastopyörän esiin, täyttämään sen kumit ja vaihtamaan vielä pyöräilykengät. Normiaamua olisi saattanut kasvaa otsaan ulokkeita näistä vastoinkäymisistä, mutta ei tänään.

Voitte olla varmoja, että tämä ei ollut viimeinen postaus sykemittarista. Voisinkin tehdä vertailun tästä ja Garminista.

Mun liikkumisia voi käydä seuraamassa Movescount-sivulla, jonne mittarista siirtyy data. Ihanaa! Tämä sykemittari sai minut tänään uimaan matkaa. Mittariin syötetään altaanvälin pituus ja mittari laskee kierrokset. Mieletöntä! Motivoi kyllä entistä enemmän liikkumaan ja tätä viitsii pitää jopa töissä ranteessa.

Kommentit (28)

En osaa sanoa, en ole ainakaan törmännyt moiseen asetukseen.

Hitto. Sait mut just haluamaan Suunnon Ambitia. Please, ei enää yhtään sykemittaripostausta. 😀

T: Välineurheilija

Kappas kummaa. 😀 Jos mä varoitan ennen seuraavaa laitepostausta.

Lähtiköhän äskeinen viesti ollenkaan…
Hyvän näköinen!! Ja heti kysymys: istuiskohan tuo luisevaan ja kapeaan ranteeseen? Mulla on Garminin malleissa (ainakin 610 jne) sellainen ongelma, että heiluu juostessa ja hakkaa siihen ranteen nuppiluuhun (?)

Istuu, tämän ranneke on pehmeä silikoninen, jonka saa istumaan ihanasti kapeaankin ranteeseen. 🙂

Voi ei, tää tieto taitaa tarkoittaa vaan yhtä asiaa… 😀

I know! Mutta hyvä päätös. 🙂 Annan siunaukseni. 😛

Hankin kuukausi sitten amdit 2 mittarin ja olen niin mielissäni siitä 🙂 Vaikka hankintahinta tuntui ensin kovalta, käyttökokemus on tehnyt hinnasta todellakin kohtuullisen. Isolla S:llä voin suositella tuotetta. Tästä mittarista ei lopu ominaisuudet kesken 🙂

Joo, samaa mieltä. Hinta tuntuu alkuun kovalta, eihän normaalista rannekellosta, edes merkkikellosta, maksa näin paljoa. Tässä on ominaisuuksia sen verran paljon, että runsaasti urheilevalle päivittäinen ilonaihe.

tahtoo!

Tätä kannattaa haluta. 🙂

..ja äkkiä paljon lisää kuvia..vertailua odotellessa! Toi oli hyvä tietää että sopii pieneenkin ranteeseen, sopii siis rouvallekkin..jos ei halua kahta laitetta hommata! 😉

Joo, mä lupaan toteuttaa! 🙂

Hei,
Mietin tämän version ja Suunto Ambit 2:n välillä. Tiedätkö jo onko 2S kellossa korkeusmittaria?

Mun ymmärtääkseni tässä ja Suunto Ambit 2:ssa ei ole mitään teknisiä eroavaisuuksia.

Sainkin jo vastauksen. Ambit 2:ssa on kehittyneempi korkeusmittari. Mutta mielelläni kuulen lisää 2s ominaisuuksista.

🙂 Mä rupean toteuttamaan tätä postausta, koska niin moni sitä odottaa. 🙂

Ihanan näköinen kello 🙂 Käyn täällä hakemassa inspistä ja energiaa.

Olisi ihanaa, jos jaksaisit kirjoitella enemmän talvipyöräilystä. Itse mietin, että pyöräilisin koko talven läpi duuniin, mutta liukastuminen mietityttää. Uskallatko polkea kelillä kuin kelillä?

Kiva kun käyt, Sanni! 🙂

Joo, kyllä mä ihan varmasti kirjoitan. Viimeistään siinä vaiheessa, kun varustelu alkaa ihan kunnolla. Poljen mä melkein kelillä kuin kelillä. Ihan kauheisiin kinoksiin en lähde, koska siihen menisi varmasti koko päivä. 😛

Täällä toinen joka on aivan Suunto ambit 2 whiten lumoissa 🙂 Sain nimittäin itsekin tämän kyseisen kellon tänään ranteeseen. Tämän kanssa on hyvä jatkaa treenejä.

Tämä on kyllä ihana! 🙂 Vaikka mulla on osin vielä opettelua toimintojen kanssa.

Oi! Kyllä nyt kelpaa sykkeitä ja matkoja mittailla. Ja mikä parasta, kello näyttää makeelta. Vihdoinkin kaunis yksilö… 😀 Kävin tänään itse juoksemassa kympin hölkkäkisoissa ja endorfiineja sain taas rutkasti. Kirjoitin jutun blogiinikin. 🙂

terkuin,Hilla

Ai vähän kävit hölkkäämässä!? Ihan jäätävää vauhtia, mories! 😀

Mua kyllä kiinnostais vertailu tän ja Garminen välillä! Kiva että Suunnoltakin on tullut taas vaihteeksi vähän nätimpi mittari. Se miesten Ambit on yksinkertaisesti ruma ja siitä syystä olen alkanut harkita Garminia. Nykyisen Suuntoni (M5) valitsin myöskin ulkonäön perusteella 😛 Ja hyvä laite on ollut!

Mä tykkään niistä miesten klohmokelloistakin, mutta on tämä selkeästi kaunis. 🙂

Mullakin oli Suunto M5 ulkonäkösyistä. Toiminnallisuuksista en niin tykännyt. Tämä Suunto onkin sitten ihan toista luokkaa. Vertailupostauksen lupaan toteuttaa. 🙂

Ihana postaus! Ja hei, oli ihan mahdottoman ihana nähdä sut tuolla. Oon salaa sheikannut edelleen peilin eessä, mutta näyttää sen verran kornilta, etten taatusti tee sitä julkisesti. Hah! 😀

Samoin! 🙂 Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

Täytyy tunnustaa, että mä ihan harrastan tuota noloa sheikkailua kotona. Lapsia naurattaa. 😀

Saako tuossa kellossa muutettua näytön tummaksi/numerot vaaleiksi?

En osaa sanoa, en ole ainakaan törmännyt moiseen asetukseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *