Kauneus

Talvi tilauksesta

30.12.2011 Teksti: Elina Hovinen

Lähdimme eilen illalla seitsemältä ajamaan kohti Oulua. Matka sujui mukavasti Kalle mestarietsivää kuunnellen ja jutellen. Puolivälissä matkaa keskimmäinen valitteli huonoa oloa ja lopulta oksensi. Enimmät saatiin kopattua muovikassiin. Yyh. Rassu on kärsinyt matkapahoinvoinnista ihan pienestä lähtien. Pysähdyimme tien pientareelle vaihtamaan vaatteet, pyyhkimään penkit, jonka jälkeen matka jatkui. Pysähdyksen jälkeen siirryin takapenkille ja esikoinen siirtyi etupenkille. Loppumatka meni silitellen kahta pienintä nukkuvaa ja jutellen miehen ja esikoisen kanssa. Matkalla tajusin taas sen, miten ihanat lapset meillä onkaan ja miten iso meidän esikoinen jo on. Esikoisen kanssa voi jutella jo vaikka mistä.

Perillä olimme vähän ennen kahta. Mumma tarjoili meille vielä iltapalaa keskellä yötä. Aamulla heräsimme myöhään, lapset heräilivät vasta vasta puoli yhdentoista aikaan. Aamupalan jälkeen suuntasimme melkein heti pulkkamäkeen. Ulkona oli ihanan talvista, kun yön aikana oli satanut lisää lunta.

Lapset olivat aivan onnessaan lumesta ja pulkkamäestä. Ja minäkin. Tulimme kotiin lounaalle kirppiksen kautta, josta löytyi esikoiselle sukset.

Pikkuinen on suksista niin mielissään, että oli kysynyt mummalta voivatko he lähteä huomenna heti aamupalan jälkeen kahdestaan hiihtämään. <3 Mullakin olisi kova hinku hiihtämään. Ainoana hidasteena tässä on ollut ylitöistä aiheutunut niskajumi=päänsärky ja lisäksi flunssainen olo.

Tämä päivä oli kiva. Kävimme miehen kanssa ystäväperheen luona iltaa istumassa. Lapset olivat sillä välin mumman hoidossa. Heilläkin lapset nukkuvat, niin saimme rauhassa jutella.

Hyvää yötä!

Kommentit (2)

Hurahtanut Heidi: Kiitos! 🙂 Mehän nautitaan!

Kivalta näyttää teän reissukuvat! Nauttikaa lumesta – ja hiihosta! :o)

Hurahtanut Heidi: Kiitos! 🙂 Mehän nautitaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *